Matej Kovac povedie PA tim v Grayling Slovakia.
StoryEditor

Public Affairs tím v agentúre Grayling Slovakia povedie Matej Kováč

02.02.2024, 10:59
Autor:
redred

V rámci agentúry sa venuje predovšetkým klientom z digitálnej a fintech oblasti.

Grayling Slovakia, lokálna pobočka jednej z najväčších globálnych komunikačno-konzultačných sieťových agentúr, pristúpila v januári k zmene organizačnej štruktúry svojho Public Affairs tímu. Skúsený PA konzultant Matej Kováč bol povýšený na pozíciu vedúceho PA tímu. V rámci agentúry sa venuje predovšetkým klientom z digitálnej a fintech oblasti.

„Matej bol významnou posilou, už keď k nám pred viac než rokom nastúpil.Jeho povýšenie je len prirodzenýmvývojom vzhľadom na rast slovenskej pobočky v PA oblasti, ktorý zabezpečí ešte lepšíservis a služby pre našich klientov,“ povedala Anna Balíčková, Managing Director v agentúre Grayling pre Slovensko a Českú republiku.

Matej Kováč nastúpil do slovenského Graylingu koncom roku 2022, kedy posilnil PA tím na pozícii Public Affairs Consultant. V agentúre tak odvtedy uplatňuje svoje bohaté 13-ročné skúsenosti z pôsobenia v politike, ako aj vo verejnom sektore. Pred nástupom do agentúry Grayling pôsobil dva roky na Ministerstve investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR.

Okrem toho realizoval viacero úspešných kampaní v oblasti public relations a vyše päť rokov pôsobil na pozícii hovorcu pre politické strany KDH a neskôr Most-Híd. Vďaka týmto jedinečným skúsenostiam dokáže skĺbiť poznatky z oblastí public affairs a public relations a využiť ich v rámci projektov pre klientov.

„Ako vedúci tímu Public Affairs je mojím cieľom rozvíjať portfólio klientov agentúry a prinášať kvalitný servis. Veľkou devízou našej agentúry je veľmi úzke prepojenie tímov v rámci strednej a východnej Európy, čo nám umožňuje dobre a rýchlo spolupracovať naprieč trhmi. Zároveň by som chcel vyzdvihnúť pracovné prostredie v Graylingu, ako aj ďalších členov tímu agentúry, s ktorými sa mi veľmi dobre spolupracuje,“ uviedol Matej Kováč.

menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
26. apríl 2024 20:34