Ingrid Parničanová je novou CEO PODRAVKA INTERNATIONAL.
StoryEditor

PODRAVKA INTERNATIONAL má po 20 rokoch novú CEO. Post obsadila Ingrid Parničanová

22.01.2024, 15:34
Autor:
redred

Generálnou riaditeľkou spoločnosti PODRAVKA INTERNATIONAL na Slovensku je Ingrid Parničanová. Na post nastupuje z pracovnej pozície obchodnej riaditeľky, na ktorej pôsobila od roku 2004.

PODRAVKA INTERNATIONAL vstúpila do nového roka s významnou personálnou zmenou. Od januára 2024 je novou generálnou riaditeľkou Ingrid Parničanová. 

„Budem sa snažiť udržať kontinuitu a zároveň priniesť nové myšlienky, inovácie a perspektívu, ktoré posunú našu spoločnosť ešte ďalej.“ Miroslav Rybár, ktorý pôsobil na pozícii generálneho riaditeľa úspešných 20 rokov, odchádza do zaslúženého dôchodku.

Ingrid Parničanová vyštudovala Ekonomickú univerzitu v Bratislave. Od roku 2002 pracovala pre spoločnosť Lagris, ktorá sa neskôr stala súčasťou PODRAVKA INTERNATIONAL. Od roku 2004 zastávala post obchodnej riaditeľky v tejto spoločnosti. Jej profesionálne zázemie významne obohatili aj skúsenosti niekoľkoročného pôsobenia na poste obchodnej riaditeľky Podravka – Lagris a.s. v Českej republike.

Ingrid Parničanová, generálna riaditeľka PODRAVKA INTERNATIONAL: „Je pre mňa potešením, že práve v spoločnosti, ktorá je už niekoľko rokov súčasťou môjho života, budem mať príležitosť nadobudnuté skúsenosti preniesť do konkrétnej vízie aj z iného, komplexnejšieho uhla pohľadu. Verím, že budovanie chorvátskej identity značky Podravka na slovenskom trhu nám pomôže ešte viac zaujať a odlíšiť sa od konkurencie, zvýšiť jej rozpoznateľnosť, lojalitu zákazníkov a aj rast spoločnosti."

A ďalej dopĺňa: „Náš úspech bude aj naďalej závisieť od kvality produktov, konkurencieschopnosti, účinnosti marketingových stratégií a schopnosti prispôsobiť sa požiadavkám slovenských zákazníkov. Ako základ rozvoja každej spoločnosti však vnímam vzájomnú motiváciu a inšpiráciu kolegov, rozvoj ich potenciálu a podporu tímovej spolupráce.“

menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
12. apríl 2024 09:23