StoryEditor

Zaraguza má novú Account directorku. Stala sa ňou Juliana Priatková

17.01.2024, 18:23
Autor:
redred

Po koncoročnej výmene CEO ide v krátkom časovom slede o druhé výrazné personálne doplnenie najvyššieho managementu agentúry.

Juliana začínala svoju profesionálnu kariéru v agentúre MUW Saatchi & Saatchi. Neskôr pôsobila v Istropolitane Ogilvy a Apple Pie.

“S Julianou som sa po prvýkrát stretol v Istropolitane. Sedela vo VUB tíme ja som bol šéf digitálu. Do Zaraguzy som ju zavolal v podstate okamžite potom, čo som dostal ponuku agentúru viesť a bola mojou prvou a jedinou voľbou. Veľmi dobre viem, akých ľudí v agentúre potrebujem.” hovorí Kuko CEO Zaraguzy. 

image

Zaraguza má novú Account directorku.

Juliana pracovala pre klientov Telekom, Billa, VÚB banka, Heineken, Dôvera, Prima banka, Kooperativa, Stock a iných. “Milujem svoju prácu v agentúrnom svete už viac ako 10 rokov a veľmi si vážim dôveru Kuka, ktorú do mňa vložil.” 

Proces nástupu začal na pozadí už koncom minulého roka. “Teším sa na nové výzvy, ktoré nás spolu v Zaraguze čakajú a verím, že spoločne dosiahneme veľké veci pre našich klientov.” 

Počas celého decembra sa Juliana postupne zoznamovala s internými procesmi, taskami, jednotlivými tímami. 

“Juliana patrí do najužšej exekutívy agentúry. CD, CEO, AD. V tomto týždni som celej agentúre predstavil novú organizačnú štruktúru, obohatený benefitový program, nový systém interných meetingov a tiež nové projekty, ktoré robíme smerom do vnútra firmy ale aj von. Integrácia agentúry 4.0 do Zaraguzy je procesne takmer zavŕšená. Veľký podiel “viny” má na tom práve Júlia. Je to dôkaz toho, že som spravil správne rozhodnutie. Teším sa z toho!” uzatvára Kuko.

menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
25. apríl 2024 10:16