Nov posily v MADE BY VACULIK: Blanka Stručka Blahová, Michala Zezulová, Martin Lettava a Matej Klíč (horný rad). Martin Schurdák, Ivana Polohová, Andrej Hrivnák a Alex Remo (spodný rad).
StoryEditor

MADE BY VACULIK výrazne posilnil tím v kreatíve aj v servise pre klientov

21.12.2023, 14:05
Autor:
redred

V druhej polovici roka prijali do svojich radov až 20 ľudí na rôzne pozície v rámci agentúry.

Agentúra MADE BY VACULIK si pod stromček nadelila nové posily, ktoré sa vo vynovenom zložení budú starať o kreatívu aj servis klientov. V druhej polovici roka nastúpilo až 20 ľudí na rôzne pozície v rámci agentúry.

„Sme radi, že sa naša agentúra stále rozrastá nielen o klientov, ale aj o skvelých ľudí, ktorí sa rozhodli prijať naše pozvanie a obohatiť agentúru o svoje skúsenosti, ale aj človečinu. Pretože agentúra je len tak silná, ako sú silní ľudia, ktorí v nej pracujú. Tešíme sa z nových kolegov aj z pekných projektov, ktoré spoločne vytvoríme,“ hovorí Ondrej Geče, CEO MADE BY VACULIK.

image

MADE BY VACULIK s novými posilami.

„Noví ľudia prinášajú nový vietor. Mám radosť, že k našim ostrieľaným kreatívcom pribudla,mladá krv‘ a spoločne vytvoria silný kreatívny tím pre našich klientov. Cítim sa ako tréner, ktorý si do áčkového tímu doprial atraktívne posily aj prestupy roka,“ hovorí Milan Bielik, Chief Creative Officer.

„Som rád, že niektorí kolegovia sa po čase vracajú takpovediac domov. Tešíme sa z návratu Andreja Gruľu, Mareka Horeckého, Michala Nagya, Martiny Obertovej, Evy Ondrišovej, Lucie Polívkovej, Martina Spustu a Michaly Zezulovej. Zároveň vítame Luciu Bócovú, Luciu Kinčešovú, Natáliu Klieštikovú, Martina Lettavu, Naďu Lukáčikovú, Nikoletu Nemethovú, Ivanu Polohovú, Mateja Sekerku, Romana Szimetha, Miriamu Tamajkovú, Patríciu Tomčíkovú a Davida Žiarana.“

V MADE BY VACULIK sa zároveň mení štruktúra na accountskom, strategickom aj kreatívnom oddelení. Na pozície account directoriek nastúpili Blanka Stručka Blahová, ktorá servisuje Tatra banku, a Michala Zezulová, ktorá sa stará o klienta Orange.

Na pozíciu traffica nastúpil Martin Lettava a na pozíciu strategic planner Alex Remo. Novým Head of Art sa stal Matej Klíč a novým Head of Online Art Martin Schurdák. Agentúra má aj dvoch nových Associate Creative Directorov– Ivanu Polohovú a Andreja Hrivnáka.

image

Nov posily v MADE BY VACULIK: Blanka Stručka Blahová, Michala Zezulová, Martin Lettava a Matej Klíč (horný rad). Martin Schurdák, Ivana Polohová, Andrej Hrivnák a Alex Remo (spodný rad).

menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
16. apríl 2024 16:22