Katarína Poláková COO Triad
StoryEditor

TRIAD má novú COO, stala sa ňou Katarína Poláková

19.12.2023, 10:33
Autor:
redred

 Pozíciu Chief Operating Officer oficiálne zastáva od 1. decembra tohto roku, ale v TRIADe pôsobí už dlhšie.

Jej vyše trojročné skúsenosti na pozícii Account Directorky a Teamleaderky z nej urobili ideálnu kandidátku pre posilnenie vedúceho tímu agentúry, kde doplnila CEO Maru Mitlíkovú a Chief Creative & Strategy Officera Martina Wosku.  

S reklamou Katka začínala v agentúre Diorama, kde sa ako Account Manager starala o digitálne kampane, contentový a eventový marketing pre značky Generali, HB Reavis, Alain Delon či Fona Dental.

“Odkedy k nám prišla, neustále nás presviedča, že má silné a veľmi prirodzené líderské schopnosti, vie si zachovať chladnú hlavu a nájsť riešenie aj v nepredvídateľných situáciách. Získala si u nás všetkých obrovský rešpekt a zároveň ju máme neskutočne radi,” dodáva Maru Mitlíková, CEO TRIADu.  

So svojim tímom sa môže Katka podpísať pod oceňované kampane pre značky O2, Fun Rádio, MTBIKER, Birell alebo Curaprox. Podieľala sa aj na employer branding komunikácii pre značku Dell Technologies tu na Slovensku alebo pre booking.com v Holandsku. Takisto stála aj za tvorbou kampane pre jednu z najväčších lokálnych fúzií poisťovní UNIQA a Axa, trvajúcej takmer tri roky. Medzi ďalšie významné úspechy tímu pod jej vedením patrí získanie kontraktu na tvorbu kompletnej komunikácie značky O2 a výhra bronzového ocenenia Effie Europe za kampaň “UNIQA – Hovorme úprimne”. Vďaka týmto skúsenostiam bude môcť odovzdávať svoje know how vo vedúcej roli už nielen na úrovni tímu, ale celej agentúry.  

“Keď som nastúpila do TRIADu, nenapadlo by mi, že o tri roky neskôr mi niekto dá tak obrovskú dôveru a zverí mi do rúk vedenie celej agentúry. O to viac je to pre mňa česť a zároveň záväzok, ku ktorému pristupujem s pokorou, nadšením, ale aj veľkým rešpektom a už teraz sa teším na výzvy, ktoré ma v novej roli čakajú.” dodáva Katarína Poláková, COO TRIADu. 

Katkina denná agenda v roli COO bude zahŕňať vedenie agentúrnych procesov a realizáciu dlhodobých plánov, client servis či supervíziu vedenia tímov. V rukách CEO Maru Mitlíkovej aj naďalej zostáva rozvoj agentúry, rozširovanie jej potenciálu a rast.  

TRIAD je popredná fullservisová agentúra, ktorá poskytuje komplexné riešenia v oblasti reklamy a marketingu. Sústredí sa na branding, tvorbu komunikačnej stratégie, kreatívne návrhy kampaní a digitálny marketing s jedinou prioritou - robiť to, čo má naozaj zmysel, t.j. pomôcť svojim klientom dosiahnuť ciele a želaný úspech na trhu. 

 

01 - Modified: 2024-04-16 12:53:20 - Feat.: - Title: Trendy v digitále: Všetci spomínajú AI, ale trh ovplyvnili aj nižšie budgety 02 - Modified: 2024-03-26 09:37:53 - Feat.: - Title: Cez THREADS sa dostanete bližšie k publiku. Má to aj svoje „ALE“ 03 - Modified: 2023-11-28 10:30:29 - Feat.: - Title: Creative Fast AID: Rýchle generovanie konceptov pre značky i neziskovky pomocou AI 04 - Modified: 2023-11-27 10:48:21 - Feat.: - Title: TRIAD rozširuje svoju majiteľskú štruktúru o Maru Mitlíkovú 05 - Modified: 2023-10-09 14:43:57 - Feat.: - Title: Ako budovať značku, ktorú budú zákazníci milovať?
menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
21. apríl 2024 03:08