StoryEditor

Agentúra Zenith posilňuje svoj tím

27.02.2023, 15:38
Autor:
redred

Po nedávnych úspechoch v tendroch a získaní viacerých nových klientov agentúra posilňuje aj svoje personálne kapacity.

 „Pre našich klientov sa snažíme už viac ako 15 rokov hľadať efektívne mediálne riešenia. Synergie medzi offline a online kampaňou. Vďaka tomu sme sa stali v minulom roku dvojkou na trhu. Teší nás, že do nás klienti vkladajú dôveru aj naďalej a to nás núti sa neustále zlepšovať a hľadať tie najšikovnejšie talenty a skúsených profesionálov na trhu. Nie všetko je len o mediálnych dátach,“ povedal Dušan Viszt CEO Zenithu.

Zuzana Wolfová, ktorá do Zenithu nastúpila na pozíciu Senior Consultant v roku 2021 preukázala za ten čas veľké skúsenosti a profesionálny prístup, a tak sa 1. februára  posunula na pozíciu Client Consultant Head - bude šéfkou jedného z klientskych tímov a bude mať na starosti klientov ako Kooperativa, Haleon/GSK, Nestlé a ďalších. Jej tím sa rozrastá aj o ďalšiu novú posilu – Janu Dinkovú, ktorá prichádza na pozíciu Senior Client Consultant. Janka má viacročné skúsenosti z mediálnej agentúry, takže v Zenithe bude vítanou posilou.

Agentúra posilňuje aj na poli digitálnej expertízy. Do ďalšieho klientskeho tímu v Zenithe v januári prišla Silvia Benčičová na pozíciu Digital Consultant a v agentúre má na starosti online komunikáciu klientov Raiffeisen banka a Tatra banka. Silvia má viac ako 5-ročné skúsenosti z iných mediálnych agentúr a pracovala pre lokálnych aj medzinárodných klientov.

A v neposlednom rade po krátkej pracovnej odmlke v minulom roku sa na plný plyn do Zenithu opäť vracia aj  Lenka Jesenáková. Prijala novú pracovnú výzvu a ako Client Group Head bude zodpovedať za tímy pracujúce pre viacerých lokálnych aj medzinárodných klientov a zároveň bude zastrešovať „new media“ trendy i ďalšie nové projekty – lokálne ale aj sieťové z Publicis Groupe – a tie bude postupne implementovať v Zenithe ako aj pri vyhľadávaní nových biznis príležitosti na trhu.

 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
19. apríl 2024 01:10