Ekonomická univerzita v Bratislave podpísala memorandum so Zľavomatom.
StoryEditor

Zľavomat podpisuje memorandum s Ekonomickou univerzitou v Bratislave

29.03.2023, 09:40
Autor:
redred

Slovenským študentom sa tak otvárajú nové možnosti. 

Najväčší inšpiratívny portál na Slovensku sa spája s najstaršou vysokou školou ekonomické-ho zamerania na Slovensku. Zľavomat a Ekonomická univerzita v Bratislave podpísali memorandum o vzájomnej spolupráci. Do partnerstva tak vstupujú dva subjekty, ktorých spája spoločný záujem: podpora vzdelávania a podnikateľského prostredia v službách a cestovnom ruchu na Slovensku

Cieľom memoranda je rozšíriť vzdelávanie študentov o jedinenčné odborné know-how jedného z najvýznamnejších hráčov v cestovnom ruchu na slovenskom i okolitých trhoch. 

Od akademického roka 2022/23 tak môžu študenti Obchodnej fakulty nahliadnuť do zákulisia fungovania Zľavomatu, priamo sa začleniť do spoločných projektov a získať cenné vedomosti v oblasti regionálneho rozvoja, cenotvorby či produktovej analýzy.

Súčasťou spolupráce budú tiež pravidelné prednášky pre študentov študijného programu Manažment cestovného ruchu, spolupráca pri tvorbe diplomových prác a účasť zástupcov Zľavomatu v štátnicových komisiách. 

Spoluprácu s Ekonomickou univerzitou vníma CEO Zľavomatu Erik Richnák ako príležitosť prispieť k zvýšeniu kvality vzdelania absolventov prostredníctvom prepojenia s praxou, ktoré môže byť pre nich konkurenčnou výhodou pri vstupe na pracovný trh.

“Keď ma oslovil kolega s myšlienkou nadviazať na jeho predchádzajúce skúsenosti z obdobnej spolupráce s docentkou Monikou Naďovou Krošlákovou z Katedry cestovného ruchu, hneď som sa tou ideou nadchol. Byť zodpovedným subjektom nielen v oblasti podnikania v službách a cestovnom ruchu, ale taktiež v oblasti vzdelávania, je súčasťou našej vízie upevňovania postavenia významného hráča na trhu. Obchodnú fakultu vnímam ako ideálneho partnera pre naplnenie tejto vízie.” 

“Obchodná fakulta je jednou z najaktívnejších fakúlt na Slovensku, pokiaľ ide o prepojenie vzdelávania s praxou. Našimi partnermi sú najvýznamnejšie spoločnosti v oblasti obchodu, marketingu, medzinárodného podnikania a cestovného ruchu. Preto vnímam veľmi pozitívne podpísanie Memoranda o spolupráci práve so spoločnosťou Zľavomat, ktorá je významným subjektom na trhu online sprostredkovateľských služieb.” dodal dekan Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave, doc. Ing. Peter Drábik, PhD. MSc.

 

01 - Modified: 2023-02-01 13:01:23 - Feat.: 0 - Title: Zľavomat má nového šéfa obchodu. Prichádza z Jandl a prináša know-how z hotelového biznisu 02 - Modified: 2022-11-22 10:36:40 - Feat.: 0 - Title: Zľavomat má novú vianočnú kampaň, komunikačný koncept aj detských hrdinov
menuLevel = 2, menuRoute = news/archiv-clankov, menuAlias = archiv-clankov, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
20. apríl 2024 10:26