Staré laky na nechty nájdu ešte svoje využitie.dreamstime
StoryEditor

Staré laky na nechty nevyhadzujte. Prekvapí vás, na čo všetko ich môžete ešte použiť

14.01.2024, 08:00
Životný štýl

Ak máte doma laky na nechty rôznych farieb, ba aj také, ktoré už nepoužívate, nemusíte ich hneď vyhodiť. Využite ich do poslednej kvapky. Zachránia vám roztrhané pančušky, no poslúžia aj pri dekorovaní.

Fantázii sa medze nekladú a vašim lakom môžete dať druhú, dokonca aj tretiu či štvrtú šancu. Možností, ako ich využiť je skutočne dosť.

Ako lepidlo

Laky majú skutočne silu niektoré veci skvele zalepiť. Ak vám náhodou došlo lepidlo, alebo ho práve nemáte po ruke, nevadí. Vďaka laku zalepíte všetko, čo nie je príliš namáhané. Pokojne lak dajte aj vašim deťom, nech ho pri tvorení používajú práve namiesto lepidla.

Dekorovanie

Pokojne používajte farebné laky na všetko, na čo by ste inak použili farby. Skvele držia napríklad na skle a vďaka ich vlastnostiam sa nedajú umyť. Čo tak si ozdobiť svietnik práve pomocou lakov, ktoré už nepoužívate? Alebo si nimi dekorujte fotorámik. Laky vám tiež môžu poslúžiť pri farebnom rozlíšení kľúčov. Či už si na nich urobíte len nenápadnú farebnú bodku, alebo si namaľujete každý kľúč inou farbou, určite vám to uľahčí hľadanie toho správne kľúčika, ktorý práve potrebujete.

image

Pomocou lakov môžete dekorovať všetko, čo vám príde pod ruky.

Pinterest
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 16:46