To, kde je znamienko umiestnené dokáže veľa vypovedať o vašej povahe.dreamstime
StoryEditor

Kde je umiestnené vaše materské znamienko? Pozrite čo o vás prezrádza

02.10.2023, 08:00
Životný štýl

Materské znamienka sú u niektorých ľudí doslova poznávacím znamením. Najmä, ak sú na viditeľnom mieste, prípadne sú natoľko výrazné, že neuniknú vašej pozornosti. To, kde je znamienko umiestnené dokáže veľa vypovedať o vašej povahe.

Či už máte znamienkami posiate celé telo, alebo ich máte len pár,  prípadne jedno výrazné, majú svoj význam.

Znamienka na tvári

Znamienkam na tvári sa často hovorí aj „znamienka krásy“. Práve tieto znamienka vám vďaka svojej nevšednosti pridajú na originalite. A čo o vás hovoria? Kým znamienka na čele o vás prezrádzajú, že ste ľudia, ktorí majú radi veci pod kontrolou a ste doslova rodení perfekcionisti, tie na iných častiach tváre hovoria niečo iné. Veľmi výnimočne mávajú ľudia znamienka na viečkach. Títo ľudia sú veľmi emočne založení a citliví. Znamienka krásy na lícach zase mávajú osamelí ľudia, ktorí majú problém s nadväzovaním vzťahov. A to aj napriek tomu, že rodina, priatelia a blízki sú pre nich veľmi dôležití. Znamienko na nose mávajú dobrodruhovia. Tí, čo chcú stále spoznávať nové veci, nových ľudí, láka ich všetko nepoznané. Vo vzťahoch sú nestabilní. Znamienka v dolnej časti pier mávajú ľudia, ktorí si vychutnávajú život plnými dúškami. Žijú naplno a nestrácajú svoj čas zbytočnostiami. Vrchná pera zdobená znamienkom zasa patrí ľuďom, ktorí sú obetaví, štedrí a nápomocní.

Znamienka na tele

Znamienka na tele možno nie sú pod drobnohľadom okolia, no aj napriek tomu o ich nositeľoch čo to povedia. Ľudia, ktorí majú materské znamienko na nohách sú prirodzenými vodcami. Sú to ľudia, ktorí majú potrebu byť užitoční a všemožne sa usilujú o to, aby svojimi činmi boli pre ostatných osožnými. Veľmi podobne to majú aj ľudia so znamienkami na hrudi či ušiach. Sú ambiciózni, cieľavedomí a vždy dokončia to, čo začnú. Väčšinou sú to úspešní ľudia. Ľudia s materským znamienkom na chrbte sú nie len štedrí, ale neodmietnu vám žiadnu pomoc. Sú to rodení diplomati, ktorí majú veci pod kontrolou a rovnako aj seba a svoje reakcie. Sebavedomí ľudia majú znamienka na bruchu a to v blízkosti pupku. No málokedy sa na nich môžete sto percentne spoľahnúť. Ak má v blízkosti pupku znamienko žena, je to predzvesť dobrého manželstva. U mužov to však skôr znamená bohatstvo.

ANKETA
Máte materské znamienka?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 14:55