Jennifer Lopez odporúča tieto cviky na pevný zadok a štíhly pás.instagram/jlo
StoryEditor

Zacvičte si s Jennifer Lopez: Takto dosiahnete pevný zadok a štíhle bruško

22.12.2022, 17:00
Životný štýl

Speváčka, tanečníčka a herečka Jennifer Lopez má síce pár rokov po Päťdesiatke, no krivky ako mladica. Neustále sa snaží udržiavať v dokonalej forme a vďaka prirodzenému pôvabu, talentu a vytrvalosti je vzorom pre mnohé ženy. Ak túžite po pevnom zadku a štíhlom brušku, zacvičte si s Jennifer Lopez a vytvarujte si postavu snov.

Predtým, než sa dostaneme k samotnému cvičeniu, je potrebné podotknúť, že dokonalé krivky Jennifer nie sú len výsledkom kvalitných tréningov, ale aj pravidiel, ktorých sa herečka drží už dlhé roky. Najdôležitejšia je podľa nej hydratácia pred a po tréningu, vďaka ktorej môže z cvičenia vyťažiť maximum a telo sa lepšie regeneruje. Takisto sa striktne vyhýba nielen alkoholu, ale aj kofeínu. V strave nie je veľmi prísna, no základom jej jedálnička je vždy vyvážená organická strava bohatá na živiny. Svoju postavu dosiahla však aj vďaka tvrdej práci v posilňovni. Pri cvičení myslí najmä na rôznorodosť cvikov a trénuje tri až štyrikrát do týždňa. Podľa nej môžete byť každá z vás symbolom ženskej krásy, no musíte mať cvičenie naozaj rady, inak bude vaša snaha zbytočná. Toto sú najlepšie cviky na zadok a brucho, na ktoré nedá dopustiť Jennifer Lopez.

Najlepšie cviky na pevný zadok

Sumo drepy

Tento cvik môžete cvičiť s provizórnym závažím alebo v posilňovni s činkou. Postavte sa rozkročmo tak, aby špičky nôh smerovali von. Do rúk si vezmite činku a plynulým pohybom s nádychom a so zatnutým zadkom choďte do drepu. S výdychom sa vracajte do pôvodnej polohy s veľkým zatnutím zadku v hornej polohe. Cvik vykonávajte v troch sériách po 14 opakovaní.

Reverzné výpady

Začnite zo stoja dlhým krokom vzad, pričom prednú nohu pokrčte do 90 stupňov. Spustite zadnú nohu, až kým sa koleno takmer nedotkne zeme. Vráťte nohu do východiskovej polohy. Po 12 opakovaniach opakujte s cvik s druhou nohou. Výpady vykonávajte po tri série na každú nohu.

 

Drepy s výskokom

Urobte klasický drep, z ktorého sa odrazte od zeme a vyskočte. Po výskoku sa vráťte opäť do polohy drepu. Vykonávajte v troch sériách po 15 opakovaní.

Unožovanie v kľaku

Gumu si dajte nad kolená, kľaknite si na štyri a s výdychom unožte jednu nohu, ktorá zostáva pokrčená. Potom ju s nádychom vráťte späť. Po odcvičení jednej série vymeňte nohy. Cvik vykonávajte v troch sériách po 15 opakovaní na každú nohu.

Glute bridges na jednej nohe

Ľahite si na chrbát, obidve nohy pokrčte a jednu z nich zdvihnite k stropu aj s panvou. V hornej pozícii na dve sekundy zadržte sedací sval a vráťte sa do východiskovej polohy. Po odcvičení jednej série vymeňte nohy a rovnaký cvik vykonajte na druhú stranu. Vykonávajte v troch sériách po 12 opakovaní na každú nohu.

 

Pokračovanie na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. máj 2024 08:00