Erika má celoživotné tajomstvo.pexels
StoryEditor

Spoveď čitateľky Eriky (38): Mám 15 rokov manžela, no 18 rokov toho istého milenca

15.09.2023, 14:00
Vzťahy

Eriku jej priatelia poznajú ako milujúcu a obetavú manželku a mamu. Doma vždy všetko klape na sto percent a na svoje ratolesti, ako aj manžela nedá dopustiť. Aj preto by málo kto povedal, aké tajomstvo táto mladá žena má. S milencom sú spolu 18 rokov. Je to o tri roky viac, než so svojim manželom. Nevedia sa od seba odpútať a jediné čo jeden od druhého očakávajú je lojalita.

Dá sa milovať dvoch mužov? Dá sa v tajnosti udržať toľko ročný pomer? Zdá sa, že je možné je naozaj všetko.

Ešte pred svadbou

Marek a Erika boli spolužiaci na vysokej škole. Vždy mali k sebe veľmi blízko a pociťovali vzájomnú náklonnosť. Erika bola do Mareka zamilovaná až po uši a Marek na nej často išiel nechať oči. Boli priatelia, milenci, dôverníci. Bola medzi nimi chémia, no ani jeden z nich nikdy tomu druhému nepovedal, že by ich vzťah mohli brať aj inak, než len priateľsky. Samozrejme s benefitmi. Kým však tento ich zvláštny druh vzťahu trval, nikdy ani jeden z nich nemal tendencie zoznámiť sa, či riešiť čokoľvek s niekým iným. Boli vlastne takými tajnými partnermi. V ich bubline dokonalými. Nikdy si nič nesľúbili, no vedeli, že ani jeden by toho druhého nezradil.

Work and travel

Jedno leto sa obaja spolu vybrali do Ameriky. Pár mesiacov mali pracovať a potom si zarobené peniaze užívať a cestovať. V Amerike sa spoznali s ďalšou skupinkou mladých študentov, medzi ktorými bol aj sympatický Braňo. Bol zo susedných Čiech a keďže Erika a Marek všetkým hovorili, že sú len blízki priatelia a nič nenasvedčovalo tomu, že by niečo bolo inak, než obaja tvrdili, začal sa o krásnu Eriku zaujímať. Ani jej nebol ľahostajný. Zrazu mala všetku jeho pozornosť, chcel celému svetu vykričať ako veľmi ju ľúbi a jej to po rokoch tajného vzťahu s Marekom veľmi lichotilo. Samozrejme, že to s Marekom dlhé hodiny riešili, no on sa v tomto smere opäť zachoval ako najlepší kamarát a povedal jej, že jej nikdy nebude vedieť dať to, čo Braňo. On to jednoducho tak necítil a prial jej, aby mala niekoho, kto jej dá všetku lásku sveta. Tým pádom už nič nebránilo láske Braňa a Eriky. Tá prekvitala aj po návrate z Ameriky. Obaja dokončili posledný ročník výšky vo svojich krajinách a potom sa mladá slečna presťahovala za svojim vyvoleným do Brna. No aj počas tohto obdobia nevedela Marekovi odolať. Nevedela zabudnúť na ich spoločné roky. Ich sex bol akoby boli jeden pre druhého stvorení. Nikdy viac a dokonca ani s Braňom nič podobné nezažila.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 11:15