Romantika pri západe slnka nesmie chýbať.dreamstime
StoryEditor

Čitateľka Mária, nám porozprávala o svojej dovolenkovej love story. Vzrušujúce okamihy vás nenechajú chladnými

27.07.2023, 08:00
Vzťahy

Leto je na spoznávanie nových ľudí a flirtovanie ako stvorené. Do niektorých dovolenkových destinácii dokonca ženy odchádzajú práve za týmto účelom. Užiť si pár týždňov v objatí sexi domorodca a cítiť sa v jeho náručí ako Bohyňa. Chvíľu mať pocit, že sa všetko točí len okolo vás, hoci viete, že akonáhle vstúpite do odletovej haly, jeho priazeň už bude patriť inej. „No aj tak to za to stojí“, priznáva sympatická Mária (41), ktorá stihla romantiku na dovolenke zažiť už toto leto.

A dosť

Tohtoročnú dovolenku som sa rozhodla absolvovať s kamarátkou. Dala nás dokopy náhoda a tiež to, že ani jej, ani môj partner neobľubujú letné dovolenky. Vždy pre nich bolo priam utrpením tráviť s nami čas pri mori. Rovnako hrozne som sa cítila aj ja. Neustále frflanie na všetko mi dokonale znepríjemnilo dovolenku, na ktorú som sa celý rok tešila. Raz bolo príliš teplo, druhýkrát mu vadilo, že sa musí stále natierať, tretíkrát sa pre istotu nenatrel vôbec a dva dni preležal na izbe so spáleným chrbtom a úpalom. To boli moje najkrajšie dva dni počas celej dovolenky. Vtedy som si zároveň uvedomila dve veci. Prvú, že takto dovolenkovať viac nechcem a druhú, že keď som pri bazéne či na pláži bez partnera, obletujú ma muži ako keď som mala dvadsať. A mínus dvadsať kíl. A hneď som spriadala plány na budúci rok.

Najlepšia dohoda

Ani zďaleka som sa nechcela spoliehať na manželov spomienkový optimizmus, preto som mu ešte v deň návratu povedala, že budúci rok by sme si dovolenku mohli užiť každý podľa svojich predstáv. So šúpajúcim sa chrbtom a prehriatym organizmom súhlasil so všetkým čo som povedala. A o rok to aj s radosťou dodržal. Ja som si teda rezervovala svoj prvý pobyt pri mori len so svojou najlepšou kamarátkou. Plánovali sme si užiť more, slnko, dobré jedlo a v konečnom dôsledku aj neškodnú pozornosť pánov, ktorí si robia každý týždeň zálusk na inú osamelú ženu.

Netrvalo to dlho

Netrvalo dlho a dve ženy bez partnerov na seba pozornosť strhli takmer okamžite. Hneď sa okolo nás začali zbiehať barmani aj majitelia obchodov či reštaurácií, okolo ktorých sme každý deň chodili. A práve návšteva jedného z obchodov so suvenírmi sa nám stala osudnou. Dvaja bratia. Sympatickí, milí, pekní, s vyberaným vkusom nás okamžite oslovili a začali s nami nezáväznú konverzáciu. Opýtali sa nás, či sme na dovolenke samé, ako sa nám páči a samozrejme, že sa začali pýtať, či sme už videli to či ono. Nevideli. O existencii niektorých pamiatok či zákutiach našej destinácie sme nemali ani tušenia. Šarmantní páni hneď využili situáciu a ponúkli sa, že nám dobrovoľne ukážu zákutia, ktoré sú bežne pred turistami ukryté. Nuž, nenechali sme sa dlho prosiť. Dohodli sme sa, že po večeri pôjdeme na romantickú prehliadku hradieb. Vo štvorici. Vyzdvihli nás pri hoteli podľa dohody. Boli galantní, dobre oblečení, voňali ťažkými arabskými parfémami. My sme zahodili zábrany a nasadli k nim do auta. Dnes to vyhodnocujem ako pomerne nebezpečný a riskantný krok, no v tej chvíli sme obe mysleli len na to, že si možno užijeme trošku kultúry a pravej atmosféry. Všetko bolo výborné a nad očakávania. Mne sa tak nejako prirodzene začal venovať starší brat, budeme ho volať Tom. Cítila som sa pri ňom ako kráľovná. Bol pozorný a ja som si to maximálne užívala. Po prehliadke nás slušne odprevadili späť k hotelu a priateľka sa rovno odobrala na izbu, pretože bola unavená. Tom sa hneď chytil príležitosti a pozval na pohárik do hotelového baru. Z pohárika bol jeden, druhý, tretí a tak sme spoločne, v rozhovore lámanou angličtinou nás oboch, predebatovali niekoľko hodín. Spontánne sme sa rozhodli, že sa ideme pozrieť na pláž. A tam sa to stalo. Nebol to on, kto ma prvý pobozkal. To ja som bola tá, ktorá iniciovala nie len prvý bozk, ale aj tie, ktoré prišli po ňom. Bozkával ma vášnivo a ja som sa v celom tom dovolenkovom ošiali rozhodla, že ho jednoducho chcem. Zrejme s takýmto vývojom udalostí rátal, keďže pohotovo vybral prezervatív a ja som zažila ten najlepší sex za sa posledné roky. Tom presne vedel čo robí. Bolo zjavné, že má priam dokonalé milenecké zručnosti. Urobil všetko presne tak, aby som na neho jednoducho nezabudla a aby som ho chcela vidieť každý jeden deň. Prežili sme tak desať najkrajších dní v mojom živote. Sex sme mali snáď všade. Bolo to ako z filmu a ja som sa cítila ako jediná žena na planéte. Tá, okolo ktorej sa točí celý svet. A aj sexi Tom. Zahŕňal ma pozornosťou, nehou, milými darčekmi. Ukázal mi krajinu v ktorej som dovolenkovala inak. Videla som ju jeho očami a bolo to okúzľujúce. Vedela som však, že už o pár dní tie miesta bude ukazovať inej. A bola som s tým úplne stotožnená. Posledný večer sme sa rozlúčili spoločnou večerou a nezabudnuteľným sexom. Pobozkal ma, venoval mi dlhý pohľad a tá Bohyňa vo mne vedela, že sa ním lúči. Nebolo v ňom „dovidenia“, ale „zbohom“. A tak to bolo správne.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 07:20