Niektoré ženské sexuálne fantázie vás prekvapia.dreamstime
StoryEditor

Sex na verejnosti aj s neznámym mužom. Toto je päť najčastejších ženských sexuálnych fantázií

21.03.2023, 10:00
Vzťahy

Vo svojich predstavách z času na čas určite zablúdite kamkoľvek. Sexuálne fantázie tiež spadajú do predstáv, ktoré sú od reality niekedy na míle vzdialené. Snívajú rovnako ženy ako aj muži. Ale každý o niečom inom.

Sex so šéfom

Ani sexuálny harašment na pracovisku nie je v ženských predstavách úplným tabu. A aj v tomto prípade môžeme povedať, že zrejme by u väčšiny žien zostalo len pri predstavách. Až 40% žien si však už predstavovala divoký sex so svojim nadriadeným. Priznali tiež, že tieto fantázie boli viac než len odvážne a spoločný sex si užívali nie len na kancelárskom stole, ale aj v spoločných priestoroch či na stoloch svojich kolegov.

Sex s neznámym

Ďalšom vôbec nie zriedkavou predstavou bol sex s niekým neznámym. Na koncerte či dovolenke si dopriali sex na jednu noc s niekým, koho predtým vôbec nepoznali. Hoci je takýchto príbehov mnoho, nie všetky ženy sú také odvážne, aby na takýto sex pristúpili. Preto sem tam aspoň vo svojich snoch zablúdia na miesta, kde sa ich zmocní „pán neznámy“.

Sex na verejnosti

Zakázané ovocie najviac chutí a to môžete pokojne preniesť aj do sexuálnych fantázií, ktorými  sa ženy zaoberajú. Sex na verejnosti rozhodne patrí medzi ne. Predstava rýchlovky na verejnosti pod hrozbou, že vás niekto prichytí „ v tom najlepšom“ je vzrušujúca nie len pre mužov, ale aj pre ženy.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 21:46