Sex s putami vám môže pomôcť vyriešiť súčasné problémy vo vzťahu a prebudiť stratenú iskru.dreamstime
StoryEditor

Spútane a divoko: Objavte čaro sexu s putami a užite si vzrušujúce milovanie

17.03.2023, 19:00
Vzťahy

Nebaví vás stereotyp v posteli? Vyskúšajte s partnerom niečo nové. Okrem zmeny polôh môžete siahnuť po erotických hračkách, ako sú napríklad putá. S nimi bude sex o čosi pikantnejší, nápaditejší a vzrušujúci. Pozrite sa, čo vám môže ponúknuť spútané milovanie.

Zväzovanie pri sexe neznamená, že musíte s partnerom vykonávať drastické a sadomachistické praktiky. Práve naopak, zväzovanie je vzrušujúce, pretože poskytuje dvojité potešenie. Veď predsa, keď ste spútané, nemôžete len tak zmeniť polohu alebo odtrhnúť od seba partnera. Vaša polovička má naopak v danej chvíli možnosť preskúmať vaše telo, venovať sa každej erotogénnej zóne osobitne a pritom sa pozerať na to, ako vzdycháte slasťou. Práve v tom tkvie čaro pút, ktoré sú korením horúcich nocí. Ak sa s partnerom v posteli nudíte, táto nová praktika vám môže pomôcť prekonať súčasné problémy vo vzťahu a užiť si tak milovanie ako kedysi. Pozrite sa, ako na spútaný sex.

Uvoľnite sa a užívajte si daný okamih

Putá si môžete zaobstarať v obchode s erotickými pomôckami alebo objednať cez internet. Ak už jedny vlastníte, niet na čo čakať. Predtým, než sa pustíte do vášnivého milovania, mali by ste pripraviť atmosféru v spálni. Zhasnite svetlo, zapáľte sviečky, pustite príjemnú hudbu, upracte posteľ a obaja sa uvoľnite. Je len na vás či sa spútate samy a prekvapíte partnera alebo naopak prenecháte putá jemu. Tak či onak, začnite dlhšou predohrou. Vnímajte každý dotyk, pohyb a nebojte sa dať najavo rozkoš, ktorú pociťujete, aby partner vedel, či na to ide správne.  

image

Vďaka putám si sex užijete obaja.

dreamstime

Využite svoju fantáziu

Pri sexe v putách platí, že menej je viac. Zabudnite na drastické praktiky či násilie a obaja buďte jemní a vášniví. Ak nebudete vedieť, čo ďalej, dobrou voľbou môžu byť erotické hry. Robte však iba ti, čo vás baví oboch. Predovšetkým využite svoju fantáziu. Putá vám umožňujú zažiť niečo nové, iné a s dávkou nespútanosti. Máte veľa možností, ako sa zahrať. Môžete sa stať zlodejkou alebo zlou vodičkou, ktorá neustále porušuje pravidlá a váš partner policajtom. Samotný príbeh deja je len na vás. Verte či nie, obaja si užijete veľa zábavy a vzrušenia.

Nebojte sa kombinovať

Po prvom sexe s putami vás určite bude lákať aj niečo viac. V tomto prípade môžete okrem pút siahnuť aj po šatke, ktorá zaručí ešte lepší zážitok. Tým, že vám partner zviaže aj oči, budete zbavené toho najdôležitejšieho orgánu na vnímanie a pocity z milovania tak budú silnejšie. Nebojte sa preto kombinovať už odskúšané erotické pomôcky a doprajte si erotický zážitok, na ktorý len tak ľahko nezabudnete.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. máj 2024 07:48