Povedzte áno sexuálnym hračkám.dreamstime
StoryEditor

Sexuálne hračky nahrádzajú v spálni mužské pokolenie. Toto sú dôvody, prečo ich ženy častokrát uprednostnia

11.12.2022, 15:00
Vzťahy

Patríte k ľuďom, ktorí si vo svojej spálni vystačia sami, alebo skôr patríte do skupiny tých, ktorí si svoj sexuálny život pravidelne spestrujú rôznymi hračkami? Ak ste sa našli v druhej skupine, mali by ste zbystriť pozornosť. Máme tu totiž nový fenomén a to, že ženy čoraz častejšie uprednostnia pred svojim partnerom práve rôzne hračky.

Skutočnou funkciou sexuálnych pomôcok bolo trošku okoreniť vzťah, alebo ich využívali single dámy na uspokojenie svojich potrieb. Časom sa z nich stali pomocníci, ktorí sú v spálni vítaní viac, ako muži. Prečo je tomu tak?

Muž versus vibrátor

Niektoré ženy nedokážu dosiahnuť orgazmus so svojim partnerom, no s vibrátorom je to o niečo jednoduchšie. Na druhej strane im sexuálne hračky nikdy nedoprajú horúce bozky či precíznu predohru, ktorú ženy tak veľmi potrebujú. Mužské pokolenie má teda stále nádej, že si svoje miesto v posteli predsa len udrží. Veď predsa aj pomocou dotykov stimulujú množstvo erotogénnych zón na ženskom tele. A to sa predsa počíta.

Bez komplexov

Niektoré ženy priznávajú, že sexuálne hračky využívajú aj preto, že sa vďaka ním dokážu absolútne uvoľniť. Žiadne sťahovanie brucha, či myslenie na milión nedostatkov, ktoré na svojom tele evidujú. Sú naladené na sex? Tak si ho doprajú, hoci aj s neoholenými nohami, bez mejkapu a sexi spodnej bielizne.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. máj 2024 23:09