Sexuálne pomôcky spestria váš sexuálny život.pexels
StoryEditor

Zaujíma vás čo sa skrýva pod názvami sexuálnych hračiek? Nech sa páči, ponúkame vám krátkeho sprievodcu

02.11.2022, 09:18
Vzťahy

Sexuálne hračky už nie sú žiadnym tabu. Eshopy, ktoré sú orientované na tento druh tovaru ponúkajú mnoho inovovaných sexuálnych pomôcok od výmyslu sveta. Tie využívajú nielen single dámy a páni, ale aj páry na osvieženie sexuálneho života.

Ak máte stále pocit, že sa v niektorých názvoch strácate a možno sa tak trošku zdráhate opýtať sa, o čo ide, ponúkame vám prehľad tých najobľúbenejších hračiek.

Dildo

Dildo je najpoužívanejšia sexuálna hračka tak pre jednotlivcov, ako aj pre páry. To je dôvod, prečo je ponuka týchto pomôcok naozaj široká. Preferenciám sa v tomto prípade naozaj žiadne medze nekladú a vy si môžete vybrať tak dĺžku, ako aj hrúbku či tvar, podľa svojich predstáv. A aj farby a materiály sú rôznorodé. Nájdete medzi nimi realisticky spracované dildá, ale pre tie z vás, ktoré by rady vymenili klasiku za niečo netradičné, sexshopy prinášajú sklenené či kovové pomôcky. Všetky sú samozrejme vyrobené z nezávadných materiálov a absolútne bezpečné. Tak sa nechajte inšpirovať a stavte na istotu, ktorou v tomto prípade dildo určite je.

Dilator

Dilator je určený pre maximálne sexuálne uspokojenie. A to tak u žien, ako aj u mužov. Kým v prípade ženského dilátoru ide o malý vibrátor, v prípade toho mužského je to o niečo zaujímavejšie. Je to totiž tenká tyč, ktorá môže byť tiež kovová, silikónová, alebo sklenená a muž si ju zavádza do močovej trubice. Tam stimuluje nervové zakončenia a vďaka nemu dochádza k oveľa intenzívnejšiemu vyvrcholeniu.

Satisfyer

Ženy, ktoré majú vo svojej výbave túto sexuálny pomôcku si ju nevedia vynachváliť. Satysfyer funguje na princípe stimulovania klitorisu. Vydáva pulzujúce tlakové vlny, vďaka ktorým pocítite rozkoš a orgazmus sa dostaví už po pár minútach. Vyskúšajte tiež Satysfyer v tvare písmena U. Ten vám zaručí dvojitú stimuláciu. Navyše, novinky, ktoré sú v súčasnosti na trhu, sa dajú ovládať aj pomocou aplikácie. To iste ocenia najmä tí z vás, ktorí majú napríklad vzťah na diaľku, ale aj tí, ktorí milujú rôzne technológie.

image

Dámy, stačí si len vybrať pomôcku, ktorá vám najviac vyhovuje.

pexels
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. máj 2024 14:12