JTI
StoryEditor

Revolučná novinka Ploom X pre jedinečné ženy so štýlom

08.03.2024, 00:00
PR Články

Štýlovú novinku pre ženy, ktoré nechcú viac obťažovať seba ani svoje okolie nepríjemným zápachom z cigariet, prináša na trh spoločnosť JTI. Ekologická alternatíva Ploom X Advanced prechádzala roky vývojom, vďaka čomu má premyslený štýlový dizajn, ktorý sa hodí každej žene do kabelky, do ruky i na stôl. Okrem revolučného vzhľadu má autentickú chuť a je bez zápachu, môžete si ju vybrať v piatich rôznych prevedeniach a vydrží vám celý večer.

Chystáte sa vyraziť do mesta s kamarátkami či kamarátmi a už vás obťažuje dym z klasického fajčenia či zápach z iných nahrievacích zariadení? Urobte to štýlovo s novinkou Ploom X Advanced od spoločnosti JTI. Dáva vám možnosť voľby a navyše podčiarkuje ženskú jedinečnosť svojím moderným dizajnom. Novinka má v sebe preto zapracované najvyššie očakávania a môžete tak urobiť niečo nielen pre seba, ale aj pre svoje okolie.  

image
JTI

Štýlová novinka do každej kabelky, na stôl i do ruky

Štýlová novinka Ploom X Advanced je vhodným dizajnovým doplnkom k jarnému ležérnemu outfitu i večernému glam. Môžete si vybrať až z piatich rôznych farebných prevedení prístroja, ktorý si budete môcť ďalej prispôsobiť svojmu štýlu vďaka výmenným krytom a ďalším doplnkom. Niektoré budú dostupné exkluzívne v internetovom obchode ploom.sk.

image
JTI

Autentická chuť bez zápachu

Ploom X má oproti iným produktom na trhu výhodu v tom, že náplň zahrieva zvonku, pričom tá tak neprichádza do priameho kontaktu so zdrojom tepla. Vďaka tomu sa nepripaľuje, takže nevzniká nepríjemný zápach, ktorý by vám ostal na šatách, vlasoch alebo by obťažoval vaše okolie. 

„Tí, ktorí už tento systém vyskúšali, na ňom oceňujú najmä to, že zachováva autentickú chuť bez nepríjemného zápachu, ktorý si spotrebitelia môžu s touto kategóriou výrobkov spájať,“ povedal Abdallah Simba, country manager JTI Slovak Republic.  

image
JTI

Vydrží vám celý večer

Ďalšou výhodou je výdrž batérie, ktorá vám umožní si naplno vychutnať celovečerný dámsky výjazd. Ploom X na jedno nabitie poskytne až 20 použití.  

Propagované produkty nie sú bez zdravotného rizika. Obsahujú nikotín, ktorý je vysoko návykový. Sú určené výlučne pre dospelých používateľov, ktorí majú aspoň 18 rokov.

image
JTI
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 21:11