Kaufland
StoryEditor

Exotické Rio a Benátky na ľade: Užite si karneval, príde aj Miro Jaroš či Polemic

31.01.2024, 00:00
PR Články

Kaufland Detský festival opäť pripravil deň plný zábavy! Precestujeme svet za jediný deň a spoznáme karnevalové tradície z rôznych kútov sveta.

Farebné masky, exotické rytmy samby, latino tanečnice a hviezdne mená. To všetko zažijete v nedeľu 4. februára 2024 od 10:00 hod. až do večera v bratislavskom nákupnom centre Avion Shopping Park, kde Kaufland Detský festival odštartuje Karnevalovú cestu okolo sveta.

O skvelú zábavu sa už tradične postarajú nielen moderátori Veronika Hatala & Milan „Junior“ Zimnýkoval, ale aj škriatok Fíha Tralala, ktorý poteší najmenších divákov. A všetci sa poriadne vybláznia na karnevalovej diskotéke, ktorú pre fanúšikov naplno rozbalí Miro Jaroš. Nezabudnite si zobrať karnevalovú masku, spoločne s Mirom sa totiž pokúsime prekonať rekord v najväčšom počte detských masiek na jednom podujatí!

image
Kaufland

Máte už program na víkend?

V Avion Shopping Parku vás čaká výlet do vášnivého Ria de Janeiro, bubnová šou BATIDA a malé tanečnice z La Portella či Vivas Dance Group, ktoré rozprúdia latino zábavu v štýle samby, zatiaľ čo CirKusKus predvedie vzdušnú akrobaciu či žonglovanie. Nebude chýbať ani škola tanca a alegorický sprievod.

Na klzisku zase môžete sledovať krasokorčuliarske predstavenie, ktoré vás prenesie do zamrznutých Benátok. Kraľovať mu bude bývalá slovenská reprezentantka Oli Beständig a jej žiaci či kolegovia z Krasoklubu Ondreja Nepellu. Ak budete mať chuť, môžete si v kreatívnych dielňach Talentus® vyrobiť vlastnú benátsku masku - vstup na klzisko bude v poobedňajších hodinách pre návštevníkov v maskách zdarma!

image
Kaufland

Fašiangy, Turíce....

Pochovávanie basy, folklórny sprievod, či ochutnávka tradičných slovenských dobrôt K-Z lásky k tradícii, to všetko o pár dní čaká aj na vás. Cimbal Brothers & Polemic pripravia skvelú zábavu pre všetky generácie. Kaufland Detský festival vás na ňu pozýva zadarmo. Už len zbaliť si masku, kopu dobrej nálady a 4. februára 2024 vyrážame!

A ak to máte do bratislavského nákupného centra ďaleko, stačí si v prvú februárovú nedeľu zapnúť obľúbenú káblovú TURBO TV, ktorá z rodinného podujatia odvysiela priamy prenos, alebo sledovať podujatie počas celého dňa online na detskyfest.sk.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 16:00