GAP
StoryEditor

GAP JAR 2023

14.04.2023, 00:00
PR Články

Jedným z hlavných trendov tohtoročnej jarnej kolekcie značky Gap je bezpochyby denim. Široká ponuka džínsových nohavíc, oversized alebo cropp búnd, košele, kraťasy a šaty zaručia, že môžete denim nosiť doslova od hlavy až po päty. Perfektne padnúce džínsy by rozhodne nemali chýbať v žiadnom šatníku, bez ohľadu na to, aké ročné obdobie je. V ponuke tak nájdete ikonické džínsy rôznych strihov a farieb od úzkych modelov „skinny“ až po „boot flare“ alebo varianty „jegging“. V novej jarnej kolekcii nechýbajú ani obľúbené varianty „loose“ alebo voľnejší strih kratšej dĺžky „barrel“.

Široký výber denim produktov nájdete v dámskej ale aj v pánskej kolekcii. Košele a bundy však môžu byť unisexové, takže skvele padnú ako mužom, tak ženám.

Dobrou správou je, že vďaka radu Gap for Good môžete teraz nielen dobre vyzerať, ale zároveň sa aj správať s rešpektom k našej planéte. Produkt označený symbolom modrej planéty znamená, že tento štýl je vytvorený zodpovedne a je súčasťou Generation Good, Washwell alebo obsahuje najmenej z 50% recyklovaný materiál, organicky pestovanú bavlnu alebo TENCEL. Generation Good je sľub pre lepšiu budúcnosť všetkým generáciám.

Značka Gap nezabúda ani na najmenších a kategóriu tínedžerov. Aj tu nájdete v jarnej ponuke džínsové nohavice, šaty, košele alebo veľmi obľúbené laclové sukne a kraťasy.

V novej jarnej kolekcii si vyberú aj priaznivci farebnej palety khaki alebo ľanových produktov, ktoré sa skvele hodia do teplejších dní. Celá kolekcia je doplnená o pestrofarebné šaty a oversized alebo cropp košele, ktoré môžete nosiť k džínsom alebo v lete cez plavky.

V hlavnej úlohe najnovšej kampane značky Gap sa tentokrát predstaví jedna z najsympatickejších dvojíc súčasnej hudobnej scény – Zea a Paulie Garand. Značka tak nadväzuje na svoju dlhodobú globálnu stratégiu podporovať jednotlivcov, ktorí utvárajú lokálnu kultúru prostredníctvom svojho osobného štýlu a hlasu.

Zea je talentovaná speváčka, herečka, modelka a tanečnica pochádzajúca zo Slovenska a hrdo sa hlásiaca k rómskej komunite. Známa zo seriálu Panelák a v poslednom čase predovšetkým zo seriálu Iveta, kde zažiarila v hlavnej úlohe. Paulie je liberecký rodák, ktorého životnou láskou je hudba a skateboarding. Okrem toho talentovaný producent a režisér. V minulom roku v deň svojich 35. narodenín vydal svoju už 9. platňu s názvom Amonit. Súčasťou je aj spoločný duet s jeho partnerkou, speváčkou Zeou. Skladba s názvom Colours bola označená ako jeden z najlepších songov roku 2022.

Nakupujte online na GAP.sk alebo navštívte predajňu v OC Eurovea – Bratislava.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 15:55