Central Ensana Health Spa Hotel
StoryEditor

Zázrak na počkanie? Doslova. Krajšiu pokožku môžete mať už za 10 dní!

18.04.2023, 00:00
PR Články

Hovorí sa, že priateľov si treba držať blízko a nepriateľov ešte bližšie. Nanešťastie, títo traja nepriatelia zdravia, pohodlia a krásy sa držia veľmi blízko aj sami. Sú doslova zavŕtaní v koži pacientov, ktorí sa pasujú s jedným z troch najčastejších chronických kožných ochorení.

Jedinou snahou, ktorá často trvá celé desaťročia je rozťať tento „pokrvný“ zväzok. Každý, kto sa pasuje jedným z trojice najčastejších chronických kožných ochorení vie, že to nie je jednoduchá úloha. Za roky skúšania zbavenia sa ich nepríjemných prejavov systémom pokus – omyl už do liečby akné, ekzému a psoriázy vlial každý z pacientov nemalé finančné prostriedky. Taktiež prispôsobovanie svojho stravovania, obmedzovanie sa v textíliách, kozmetike, čistiacich prostriedkoch či prostrediach, v ktorých je a nie je vhodné sa pohybovať, aby sa prejavy ochorenia nezhoršili, dáva zabrať najmä  psychike. Až 50 % respondentov v prieskume o kožných ochoreniach organizovanom Kúpeľmi Smrdáky sa vyjadrilo, že ich chronické kožné ochorenie výrazne obmedzuje v každodennom živote. Nedá sa nesúhlasiť.

Keď sa nám v skratke podarilo vystihnúť, čo prežívate, vedzte, že existuje riešenie. Reč nebude o žiadnej zázračnej bylinke alebo pilulke, ktorú prehltnete a vaše problémy zmiznú. To, čo sa s vašou pokožkou stane už v priebehu 10 dní v Kúpeľoch Smrdáky sa však k malému zázraku prirovnať dá. Keď chováte zdravú mieru nedôvery ku všetkému, čo sa v dnešnej dobe hoaxov a dezinformácii tvári ako zázrak, ubezpečujeme vás, že Smrdáky nie sú žiadna „rýchlokvasená“ novinka, ktorá je na trhu 4 minúty a počas piatej si stihla spraviť ešte aj reklamu. Tieto kúpele svetového významu sú absolútnym unikátom v liečbe kožných ochorení, čo dokazujú už viac ako 200 rokov. Už tak dlho sú na tomto mieste oficiálne kúpele so všetkým, čo k nim patrí. Účinky prameňov v Smrdákoch však ľudia objavili a začali využívať vo svoj prospech ešte o 200 rokov skôr.  

image
Central Ensana Health Spa Hotel

Síra, ktorej zápach budete milovať!

Zakladateľom kúpeľov v Smrdákoch, obci, ktorá leží na Záhorí, len 7 km. od Senice bol Jozef Vietoris, po ktorom je dnes pomenovaný aj jeden zo vzácnych prameňov. Tých je v Smrdákoch 14 a vrty sú vedené až do hĺbky 301 m. V súčasnosti sa na ťažbu unikátnej sírovodíkovej vody s najvyšším obsahom síry v Európe používajú dva z prameňov – Jozef I. a Jozef II. Táto hypotonická zásaditá  voda obsahuje zhruba 600 mg/l sírovodíka a vďaka teplote len okolo 13 °C si zachováva aj ďalšie minerálne látky. Takto bohatá a liečivá podzemná voda je na tomto území pozostatkom pásma ostrovov, ktoré kedysi tvorili územie dnešných Karpát. Áno, mali sme tu more! V morských lagúnach sa roky hromadili sedimenty, ktorých bakteriálnou premenou vznikli ložiská liečivých sírovodíkových vôd. Aj v prípade, že váš nos je háklivý a pri prvom kontakte vám do neho intenzívne udrie „odor“ smrdáckej vody, garantujeme vám, že keď uvidíte, čo je schopný tento prírodný lekár chronických kožných ochorení spraviť s vašou ťažko skúšanou pokožkou, budete ho milovať.

Zázraky za 10 dní?

Koncentrácia sírovodíka v tejto vode je najvyššia na svete! Voda v Smrdákoch je iná, ako mnohé geotermálne vody na Slovensku. Pri prameni je studená, čo sa v tomto prípade dá považovať za veľké plus! Vďaka teplote len niečo okolo 13 ° C si voda zachováva prekvapujúco vysoké množstvo aktívnych minerálnych látok v plnej sile. Keď máte pocit, že do vášho už aj tak dosť nabitého programu nevtesnáte 28 – dňový kúpeľný pobyt, máme pre vás dobré správy. Za silou a účinnosťou až v 95 % prípadov neinfekčných kožných ochorení si Smrdáky stoja natoľko, že už počas 10 – dňového  intenzívneho pobytu dokážu s vašou pokožkou divy.

image
Central Ensana Health Spa Hotel

Absolútna novinka v portfóliu služieb kúpeľov Smrdáky, ktoré sú súčasťou Ensana Health Spa Hotels sa teší veľkej popularite. Intenzita pobytu spočíva v nahustení liečebných procedúr – všetko však prebieha v súlade so zachovaním celkovej pohody a zdravia. Klienti, ktorí sa rozhodnú spraviť pre svoju pokožku maximum v krátkom čase zažijú počas každého dňa pobytu 5 liečebných procedúr. Vychutnajú si 6 – hektárový park, výbornú kuchyňu a priam neuveriteľný pokoj, ktorý z tohto miesta vyžaruje.

Na udržanie dosiahnutých výsledkov každý z klientov, ktorý siahne po tejto novinke v portfóliu služieb kúpeľov získa balíček s názvom ambulantná liečba, ktorý obsahuje 10 x tri procedúry denne. Tie je možné vyčerpať si počas ďalších šiestich týždňov, pokojne aj počas víkendov. Tri procedúry denne absolvujete napríklad v sobotu a v ten istý deň môžete byť doma a užiť si víkend po svojom.

Kombináciou „desaťdňovky“, ktorú strávite v kúpeľoch s balíčkom ambulantnej starostlivosti sa budete tešiť z rovnakého efektu, aký by vám priniesol 28 – dňový kúpeľný pobyt v Smrdákoch. A najlepšia správa na záver – výsledky kúpeľných pobytov v Smrdákoch tešia majiteľov zdravej a krásnej pokožky bez príznakov kožného ochorenia ďalších 6 – 12 mesiacov. Všetky potrebné informácie nájdete na www.kupelesmrdaky.sk.

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 17:11