Nespresso
StoryEditor

Nespresso a Chiara Ferragni sa vydávajú na cestu plnú objavov, v ktorej sa inšpirovali talianskou láskou ku káve

23.01.2023, 00:00
PR Články

Spoločnosť Nespresso rozširuje svoj rad káv Ispirazione Italiana o kolekciu v limitovanej edícii, ktorá bola spoločne navrhnutá s talianskou módnou ikonou a inšpirovaná živou kávovou kultúrou Talianska

Nespresso začína tento rok štýlovo s talianskou módnou ikonou Chiarou Ferragni, ktorá sa v štvordielnej sérii krátkych filmov vydala na cestu plnú objavov motivovanou jej láskou ku káve. Chiara sa nechala inšpirovať lahodnými chuťami a talianskymi regionálnymi kávovými tradíciami, aby sa mohla stať spoluautorkou limitovanej edície Nespresso. Rozširuje tak rad Ispirazione Italiana o kávu Milano Intenso, príslušenstvo a kávovar, ktoré spoločne vyjadrujú poctu mestskému charakteru a dynamickému tempu Milána, kde Chiara žije.

Chiara začína svoju dobrodružnú cestu v sprievode známeho historika Filippa Cosmelliho, s ktorým sa ponorí do fascinujúcich dejín kávovej kultúry Ríma a tradície tohto krásneho mesta.

Spolu navštívia celý rad ikonických miest vrátane Antico Caffè Greco, kde si vychutnajú pravé rímske espresso a odhalia tajomstvo talianskych tradícií praženia kávy. Chiarina cesta pokračuje do Milána, ktorým sa inšpirovala chuť a aróma kávy Milano Intenso, kde navštívi jeho hlavné pamiatky, ako sú Villa Necchi, Palazzo Montedoria a katedrála Duomo. Zlaté veže Duoma a geometrické zelené vzory so zlatými akcentmi z Villy Necchi sa objavujú v dizajne limitovanej kolekcie, ktorej prepožičiavajú nadčasovú eleganciu a klasický charakter.

Celú limitovanú kolekciu si môžete pozrieť tu.

image
Nespresso

Chiara Ferragni o svojej spolupráci s Nespresso uviedla:

Moja láska ku káve a k Taliansku nepozná hraníc, takže príležitosť znovu spolupracovať s milovanou rodinou Nespresso a podieľať sa na tejto limitovanej edícii som nadšene privítala. Nový rad sa inšpiroval kreativitou a bohatou kultúrou Milána a ja som úprimne nadšená, že môžem priviesť k životu skvele chutiacu kávu s krásnym príslušenstvom a kávovarom, pre všetkých milovníkov kávy, nech sú kdekoľvek.

Chuť Talianska inšpirovaná Milánom

V limitovanej edícii sa rad Ispirazione Italiana značky Nespresso rozširuje o kávu Milano Intenso, ktorá je oslavou tohto pulzujúceho mesta. Stredne tmavo pražená káva prevažne z Latinskej Ameriky vás poteší tónmi tmavého kakaa a cereálií, ktoré tvoria pôvabnú rovnováhu s nádychom sladkého džemu a korenia. Dizajn tejto limitovanej kolekcie predstavuje víziu Chiary Ferragni o meste Miláno, ako mieste umeleckého dedičstva, luxusného životného štýlu a nadčasovej elegancie. Milano Intenso zachytáva eleganciu, dejiny aj kávové znalosti Talianska, aby si ich mohli vychutnať ľudia na celom svete. Aromatický profil kávy je klasickou kombináciou tónov pražených cereálií a kakaa, ktorá pripomína chlieb a horkú čokoládu. Nádych ovocia a korenia robí túto zmes lahodne komplexnou. Vychutnajte si kávu Milano Intenso ako cappuccino (25 ml kávy 60 ml mliečnej peny). V káve zostávajú výrazné pražené tóny aj jej charakter: korenisté, bobuľovité aj funky ovocné tóny s dlhotrvajúcou chuťou. Zmes je pripravená technikou deleného praženia. Väčšina je opražená stredne, ale menšia časť, ktorú tvoria zrná odrody Robusta, je pražená veľmi intenzívne. Káva Milano Intenso bude dostupná online a v rámci siete Nespresso Boutiques.

image
Nespresso

Ponorte sa do talianskej kultúry s elegantným príslušenstvom

Limitovanú kolekciu dopĺňa aj termo hrnček Touch Travel Mug v limitovanej edícii v zlatej farbe a súprava dvoch šálok na espresso v matnej čiernej a zlatej, aby si spotrebitelia mohli vychutnať svoju kávu štýlovo. Milovníci kávy si tiež môžu kúpiť kávovar Nespresso CitiZ v limitovanej edícii s talianskym nádychom – je totiž vyzdobený s výraznou grafikou inšpirovanou milánskou Villa Necchi Campiglio, takže je ideálny na prípravu radu Ispirazione Italiana od Nespresso vrátane kávy Milano Intenso. Kolekcia Ispirazione Italiana v limitovanej edícii pripravená v spolupráci s Chiarou Ferragni bude na Slovensku spustená online na www.nespresso.com a v Nespresso Boutiques dňa 16. 1. 2023. Pre viac informácií sledujte www.nespresso.com alebo instagramový účet @nespresso.sk.

 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 00:29