Oblečte sa do 10 minút bez paniky a stresu.dreamstime
StoryEditor

Dajte zbohom hodinám stráveným pred zrkadlom: Oblečte sa do 10 minút vďaka týmto tipom

22.05.2023, 19:00
Krása a móda

Nemáte čas ani chuť na to, aby ste strávili dlhé hodiny pred zrkadlom a skúšali si milión outfitov? Nevadí. Bez paniky a stresu sa totiž môžete obliecť aj do 10 minút. Stačí, ak sa pri výbere oblečenia budete držať týchto tipov.

Otvoríte skriňu a neviete, čo si obliecť, pretože máte pocit, že nič v nej nie je. Popri skúšaní množstva outfitov nestihnete to, čo ste chceli, meškáte do práce a napokon aj tak nie ste s výsledkom spokojné. Každá z vás už určite zažila alebo dokonca pravidelne zažíva podobné situácie. Aby ste sa mohli nachystať do práce, do mesta či na nákup s kľudom, a to bez paniky a stresu, pripravili sme si pre vás niekoľko tipov, vďaka ktorým sa oblečiete do 10 minút.

Zaobstarajte si základné kúsky

Základné kúsky by mali tvoriť súčasť aj vášho šatníka, pretože sa dajú kombinovať s čímkoľvek. Patrí k nim napríklad klasické biele tričko, rolák alebo košeľa. Z takýchto kúskov tak môžete vytvoriť outfit naozaj veľmi rýchlo. Spojiť môžete biele tričko, úzke džínsy a obyčajné tenisky. Nič nepokazíte ani úzkymi džínsami, lodičkami, sakom či oversized košeľou.

Monochromatický outfit

Čierna nebude nikdy out. Je to farba, ktorá svedčí každej žene, zoštíhľuje a skvele sa kombinuje. Ak na kombinovanie práve nemáte chuť ani čas, môžete siahnuť po monochromatickom outfite. Ak náhodou nie ste veľkými fanúšičkami čiernej, s kľudom si vyberte aj béžovú, ružovú, modrú alebo zelenú. Zvoliť môžete kostým alebo pletené nohavice s crop topom. Nezabudnite ani na doplnky v podobe náušníc a kabelky.

So šatami a teniskami to máte vyhraté

Kedysi bola kombinácia šiat a tenisiek považovaná za kontroverznú, no v súčasnosti je takýto outfit vítaný. Nielenže budete vďaka nemu vyzerať štýlovo, ale aj žensky a trendy. To, aký štýl či vzor zvolíte, je len a len na vás. Snažte sa však nad outfitom dlho nerozmýšľať.

Spojenie nohavíc a podpätkov

Ak idete do práce alebo večer do mesta a nechce sa vám celý čas tlačiť v úzkych šatoch, rozhodne siahnite po nohaviciach., bielej košeli a podpätkoch. K tomu môžete pridať výraznú kabelku, jednoduchú retiazku a predĺžené sako či trenčkot. Takýto spôsobom budete vyzerať elegantne, ale aj sexi.  

Džínsovina bude vždy in

Denim je v súčasnosti veľmi populárny. Kedykoľvek, keď si nebudete vedieť dať rady s výberom outfitu, siahnite po džínsovom kúsku. Nemusia to byť však iba rifle, ale aj košeľa, top či šaty. Tieto kúsky môžete skombinovať s teniskami, sandálmi a mini kabelkou.

Oživte outfit pastelovými odtieňmi

Leto pomaly prichádza a preto by bola škoda, keby sa vaše outfity skladali len s čiernej, bielej či béžovej farby. Skúste si naopak zaobstarať kúsky v pastelových odtieňoch, ktoré oživia outfit, dodajú mu šmrnc a vy budete vďaka nim žiariť pozitívnou náladou.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 11:32