Milan Ondrík o prácu nemá núdzu. archív mafra
StoryEditor

Milan Ondrík v tom má jasno, muži bývajú neverní najmä pre toto....

06.02.2024, 14:00
Celebrity

Len včera mal televíznu premiéru nový seriál Zrada, v ktorom si po boku Kláry Issovej zahral jeden z našich najtalentovanejších hercov, Milan Ondrík (43). Postava Jakuba, ktorú stvárnil zrejme medzi divákmi nebude mať veľa priaznivcov, a aj samotný herec priznáva, že ho niekedy poriadne hneval.

Sám Milan Ondrík je otcom troch detí a na svoju rodinu nedá dopustiť. Muži si údajne hľadajú milenky v momente, kedy by ste to vôbec nečakali. Herec sa k nevere otvorene vyjadril.

Talentovaný herec

O tom, že Milan je skutočne talentovaný herec svedčí aj fakt, že má stále množstvo hereckých príležitostí. Okrem stáleho angažmán v Slovenskom národnom divadle ho môžete pravidelne vídať na televíznych obrazovkách v rôznych projektoch. A fanúšikovia sa môžu tešiť aj na pripravovaný film o bossovi mafiánskeho podsvetia, Mikulášovi Černákovi s názvom Miki. Samotného Černáka si v tomto filme zahrá práve Milan Ondrík. Skôr ako mafiána ho môžeme aktuálne vidieť na televíznych obrazovkách v seriálovej roli neverníka.

Hnevá ho

Teraz žne úspech v seriáli Zrada, ktorý si ihneď našiel svojich fanúšikov. A to nielen pre pútavú zápletku, ale aj výborné herecké výkony. Jednou z najvýraznejších je postava Jakuba, ktorú stvárnil práve Milan Ondrík. Ten svoju postavu opisuje v skratke ako úspešného muža a milujúceho manžela, ktorý však má dve zásadné chyby. Prvá chyba je, že stále nedospel a tá druhá, že nevie urobiť krok späť. Sám priznáva, že má na svoju seriálovú postavu občas poriadny hnev a dokonca by ho od zlosti „prefackal“.

image

Milan hrá hlavnú postavu v seriáli Zrada.

tv markía

Pohľad na neveru

Trojnásobný otec Milan Ondrík aj v reálnom živote vníma neveru pomerne citlivo a zrejme nielen vďaka seriálu si myslí, že muži sú neverní v úplne iných momentoch ako ženy. „Keď je v domácnosti dobre, tak ten muž začína vymýšľať a má ako keby tajné úmysly a u ženy to je naopak, že vlastne keď sa už rodina začne rúcať, tak vtedy ona začne hľadať tie cesty inde a vo väčšine prípadov to tak aj je.“ Úspešný herec sa zatiaľ do svadby s partnerkou Zuzanou Moravcovou nehrnie. Síce brunetku a mamu jeho syna a dvoch dcér požiadal o ruku pred viac ako tromi rokmi vzťah zatiaľ nespečatili. Zásnuby boli zrejme len naoko. Priorita je pre neho harmonický vzťah. Bez okolkov vyhlásil, že v okolí pozná mnoho párov, ktorí sa zosobášili, ale ich šťastie nie je úprimné.  

Seriál Zrada je zdá sa zatiaľ úspešný. Diváci na sociálnych sieťach komentujú prvé časti. Drvivá väčšina ohlasov je pozitívna a sú zvedaví ako sa bude dej vyvíjať. 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 20:39