dreamstime
StoryEditor

Obrovská radosť nášho známho futbalistu! So snúbenicou čakajú bábätko, takto to oznámili

02.01.2024, 13:37
Celebrity

Bývalý slovenský reprezentačný obranca Ján Ďurica (42) a modelka Diana Kačurová (32) oznámili krásnu novinku. Dvojica sa podelila o sladké tajomsvo. Čochvíľa budú traja.

Futbalista Ján Ďurica spolu s modelkou Dianou Kačurovou čakajú prírastok do rodiny. Dvojica sa novinkou pochválila na sociálnej sieti. "Plánujeme si určite založiť spoločnú rodinu, ale nechávame to všetko prirodzene plynúť. Nič sa nesilí. Či to bude pred svadbou alebo po svadbe, to uvidíme. Ak Boh dá...ako sa povie," vyslovila kráska v minulosti svoje prianie. Ich želanie sa splnilo. "Iba my traja," napísal Ďurica k romantickému záberu, ktorým sa rozhodol túto novinku oznámiť fanúšikom. Minulý rok v marci Ďurica pokľakol a modelku požiadal o ruku. 

Dvojica sa spolu prvýkrát oficiálne objavila na prestížnom Plese v opere v januári 2020. Rok pred tým ukončil spolužitie s bývalou kráľovnou krásy Magdalénou Šebestovou, s ktorou má dcéru Ninu. Pár sa chcel svojho času zobrať, svoje plány aj oficiálne potvrdili, nakoniec sa však pred oltár nedostali. 

image

Futbalista Ján Ďurica a Diana Kačurová odhalili, že čakajú prírastok.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 14:51