Michal Hudák sa s partnerkou Denisou rozišiel.Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Michal Hudák si prechádza peklom. Krachol mu vzťah po trinástich rokoch!

05.11.2023, 10:07
Celebrity

Koniec veľkej lásky. Herec a moderátor Michal Hudák (54) v posledných mesiacoch výazne schudol. Na jeho strhanom výraze sa zrejme podpisuje rozchod s dlhoročnou partnerkou a matkou jeho dieťaťa Denisou, ktorý neprežíva herec ľahko.

Zatiaľ čo sa na pracovné ponuky nemôže Michal Hudák sťažovať, v súkromí prežíva hotové peklo. Stroskotal mu totiž vzťah s priateľkou Denisou (44), s ktorou žil dlhých 13 rokov a majú spolu syna Huga (10). 

Krátko po rozvode s manželkou Editou v roku 2010 sa dal dokopy s majiteľkou cestovnej agentúry Denisou, s ktorou má syna Huga. Nikto ani len netušil, že v ich vzťahu nie je všetko s kostolným poriadkom a prechádzajú krízou. V spoločnosti sa ukazovali vždy ruka v ruka a vymieňali si zamilované pohľady. V poslednom období bol však herec a moderátor Michal Hudák v spoločnosti väčšinou sám. A nebolo možné prehliadnuť, že výrazne schudol.

Za jeho zmeneným výzorom sa skrýva veľké trápenie, čo napokon potvrdil. S partnerkou si dali zbohom:  „Áno, je pravda, že sme sa po dlhých rokoch spoločného partnerského vzťahu rozišli a už niekoľko mesiacov netvoríme pár. Napriek tomu ostávame milujúcimi rodičmi nášho spoločného syna. Viac sa k danej veci nebudem vyjadrovať a prosím o rešpektovanie nášho súkromia,“ potvrdil Novému Času Hudák.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 13:20