Kamila Magálová s umeleckými kolagami Michalom Hudákom a Michalom Kubovčíkom v relácii Hit roka.RTVS archív
StoryEditor

Herečka Kamila Magálová ostala v šoku. O týchto fanúšikov nestojí!

22.02.2023, 19:19
Celebrity

Obľúbená herečka Kamila Magálová si zaspomínala na jedného svojho skalného fanúšika. Väčšinou ju tešia, ale tento jeden ju priam vyľakal.

Kamila spomínala na svojich fanúšikov.

Už zajtra večer pokračuje relácia Hit rokana Jednotke. Téma bude rok 2000. Čo od neho známe osobnosti čakali a čo im nepreniesol. Na paškál si milénium zobral Michal Hudák: „Mňa prekvapilo, že sa nič nestalo?,“ zasmial sa pri retrospektívnej spomienke. Umelkyňa Kamila Magálová ma zas rok 2000 spojený s dvoma zážitkami, ktoré jej utkveli v pamäti. Jedna bola v tom čase navigácia. Dá sa povedať, že pred dvadistimi tromi rokmi bola v autách novinkou: „To bolo niečo čo ja aj dnes potrebujem, keď idem do Petržalky. Navigáciu. Ja by som ináč netrafila. Ale prvá taká moja skúsenosť bola, ke´d som išla na Liptov. Zada som adresu a odrazu ma to viedlo takou poľnou cestičkou stále dokopca. Hovrím si fajn, samota. A keď som prišla na koniec, boli tam len stromy. A tá teta mi povedala dorazili ste do cieľa," pobavila divákov zážitkom, ktorý určite niektorí zažili pred rokmi tiež. 

Pri spomínaní na začiatky milénia vytiahne herečka Kamila Magálová príhodu, ako ju šokovalo vyznanie dvoch známych politikov. Obdivné komantáre jej adresoval už bývalý predseda HZDS Vladimír Mečiar a aj Róbert Fico. Skoro omdlela.

V úvodnom videu si pozrite čo o nej povedali.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
22. apríl 2024 17:57