Karlos Vemola s rodinou.
StoryEditor

Smoliar roka? Karlos Vémola načapaný v Thajsku s vnadnou blondínou. Odhalilo ho náhodné video

20.02.2023, 13:02
Celebrity

Známy bitkár Karlos Vémola nemá šťastie. Po tom čo sa v Čechách ozvalo niekoľko slečien, že s nimi udržiaval pomer, zatiaľ čo doma je príkadný manžel a otec sa zdalo akoby škandály ustál. Zdalo sa, že mu manželka Lela Ceterová odpustila a dvojica fungovala príkladne ďalej. Teraz, ale Vémolu odhalilo náhodné video ako si vykračuje v ďalekom Thajsku s výstrednou slečnou a vystávajú u fanúšikov otázky.

Karlos Vémola je nechceným hrdinom sociálnych sietí. Tými sa totiž šíri video, na ktorom ho náhodne natočil mladý Slovák, ktorý práve vysielal z Bangkoku na Twitchi. Na záberoch je vidieť Vémolu, ako sa s partiou priateľov prechádza ulicami hlavného mesta Thajska. Pred ním si vykračuje vnadná slečna. Podľa všetkého patrí k partii okolo slávneho bitkára avšak kráča prvá. So všetkými ženami v jeho živote má spoločné určité črty. Obrovské silikónové prsia a výstredný zjav. K tomu sa v minulosti športovec vyjadril, že práve ženy, ktoré podstúpili plastické operácie ho priťahujú.

Terminátora čaká vážny zápas, na ktorý sa poctivo pripravuje. Do Thajska odišiel podľa jeho slov preto, že tam musí trénovať a má tam výborné podmienky. Zatiaľ čo Vémola svojich fanúšikov zásobuje zábermi z fitka vyskočilo na internete nekoordinované video, kde vošiel do záberu. Zachytáva ho, ako si to s partiou priateľov štráduje ulicami Bangkoku. Na záberoch, ktoré natočil mladý slovenský Twitcher, sa ako prvá objaví výstredná blondína, ktorú nasleduje práve Vémola. Hoci si mnohí kvôli jej prednostiam najprv mysleli, že ide o jeho manželku Lelu Ceterovú, nie je tomu tak. Tá je totiž v Prahe a venuje sa ich dvom deťom. Podľa webu expres.cz má ísť o dievčinu, ktorá pracuje v bera v Brne, ktorý mal navštevovať aj MMA zápasník.Na bitkárové vyjadrenie čaká tisíce fanúšikov. Vyjadrenie zatiaľ neposkytol. Treba povedať, že môže ísť o súhru náhod v thajských uličkách. Avšak video sa stalo už virálnym.

Video z Thajska si môžete pozrieť TU.

image

Karlos Vémola vošiel v Thajsku náhodou do záberu.

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
13. apríl 2024 16:23