Pozrite sa, ktoré celebrity si užili dovolenku pri mori či na svahu v januári.instagram/adriana_polakova
StoryEditor

Január v znamení dovoleniek: Poláková na Kostarike, Verešová v Alpách a Selena Gomez na jachte

24.01.2023, 11:30
Celebrity

Kým sa niektoré z nás musia po Vianociach v januári opäť dostať do reality, mnohé známe tváre si v tomto mesiaci radšej užívali alebo ešte stále užívajú dovolenku pri mori či na svahu. Pozrite sa, ktoré hviezdy navštívili Alpské zjazdy, Mexiko či exotickú Kostariku.

Zatiaľ či iné zarezávajú v práci, niektoré slovenské či zahraničné celebrity sa rozhodli, že si v januári doprajú dovolenku. Či už sa vybrali za teplom, oddychom alebo lyžovaním, rozhodne im je čo závidieť. Pozrite sa, ktoré hviezdy žiaria za hranicami Slovenska spokojnosťou a ohurujú dokonalými postavami v plavkách.

Andrea Verešová na lyžiach

Modelka Andrea Verešová vyrazila s rodinou v januári do rakúskeho lyžiarskeho strediska Kreischberg a napokon aj do rakúskych Álp, keďže v našich končinách zime počasie veľmi nepraje. Zjazdy vyhľadáva najmä kvôli svojej dcére Vanesse, ktorá sa pripravuje na snowboardové preteky.

 

Zuzana Belohorcová v Tenerife

Bývalá moderátorka Zuzana Belohorcová býva už dlhšie so svojou rodinou v Španielsku a tak si slnečné pláže či šum mora môže užívať pravidelne. Inak tomu nie je ani v januári, kedy si Zuzana už druhý rok vychutnáva nový domov v Tenerife. Tvrdí, že je to „ostrov, na ktorom nájdete snáď úplne všetko, od krásnych pláží, po nádherné hory a krásnu prírodu všade okolo nás. Je to bezpečné miesto pre výchovu našich detí, miesto, kde si chcem užívať život naplno a miesto, kde chcem zostarnúť."

 

Na jachte so Selenou Gomez

Herečka a speváčka Selena Gomez, ktorá bola nedávno kritizovaná za pár kíl navyše po sviatkoch, strávila Nový rok a začiatok januára v Mexiku. So sebou na jachtu si zobrala aj najlepších priateľov, vrátane Nicoly Peltz a Brooklyna Beckhama, ktorí sa brali v apríli minulého roka.

 

Adriana Poláková na Kostarike

Moderátorka Adriana Poláková nedávno vyrazila do Kostariky na babskú jazdu. Túto exotickú krajinu si užíva so všetkým, čo treba. Na sociálnej sieti sa okrem nádherných pláži a dobrého jedla pochválila aj zábermi v plavkách. Dokonalé krivky jej môže závidieť nejedna z nás.

 

Rita Ora v Karibiku

Speváčka Rita Ora sa začiatkom roka rozhodla s manželom navštíviť karibský ostrov Svätý Bartolomej. Naproti iným rokom sa túto sezóny predviedla v neskutočnej forme. Wau, v plavkách jej to naozaj pristane.

 

Zora Czoborová v milovanom Thajsku

Bývalá fitneska Zora Czoborová má čochvíľa 55, no za svoje krivky sa rozhodne hanbiť nemusí. Tie sa rozhodla predviesť aj na fotografiách z dovolenky v milovanom Thajsku, kde si slnečné lúče užíva spolu s manželom. „Najväčšiu hodnotu majú pre mňa peniaze investované do zážitkov,“ odkazuje Zora z pláže fanúšikom.

 

Lucid na predĺženej dovolenke

Mejkap artistka Lucia Lucid Sládečková si už viac ako mesiac užíva dovolenku v Thajsku, kam odletela začiatkom decembra. ,,Prišla som sem premýšľať a zhodnotiť situáciu,“ napísala na sociálnej sieti a fanúšikov nešetrila ani zábermi s rozkošnou dcérkou či fotografiami v plavkách.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. apríl 2024 17:26