Spoznáte známe celebrity podľa detských fotografii?instagram/drewberrymore
StoryEditor

Nevinné tváre známych celebrít: Spoznali by ste detské fotografie Drew Berrymore či Jennifer Aniston?

20.01.2023, 13:30
Celebrity

Sú ich plné časopisy, noviny aj televízie. Možno o známych herečkách či speváčkach viete, s kým v minulosti chodili, s kým žijú teraz, koľko majú detí a kedy naposledy si spravili nejakú hanbu, no spoznali by ste ich podľa fotografii z detstva? Toto je nevinná tvár Drew Berrymore, Jennifer Aniston či Britney Spears.

Keď v súčasnosti zbadáte fotografiu nejakej známej speváčky či herečky, okamžite viete, o koho sa jedná. Aj ich sláva sa však musela niekde začať, a preto sme si pre vás pripravili detské fotografie, kedy ešte nikto ani len netušil, aké budú úspešné. Niektoré z nich možno spoznáte hneď, z iných budete prekvapené. Pozrite sa, ako vyzerala Drew Berrymore či Jennifer Aniston ako dieťa.  

Spoznajte spolu s nami nevinné tváre celebrít

Táto usadlá plavovlasá školáčka, ktorá vyzerá ako premiantka triedy, sa v súčasnosti radí k jedným z najznámejších celebrít. Robí všetko a pritom nič. Je veľkou milovníčkou večierkov, módy, odvážnych outfitov a malých psíkov. Áno, je to Paris Hilton.

 

Roztomilé a nevinné bábo na fotografii si v dospelosti prešlo divokým obdobím. Spoznávate ju? Presne tak, je to Britney Spears, ktorá aj napriek talentu či úspešnej kariére ochutnala aj svet drog, alkoholu a prešla si divokými rozchodmi. Dnes je z nej zodpovedná mamička dvoch synov a nedávno sa z nej stala aj manželka Sama Asghariho.

 

Úspešná filmová aj seriálová herečka, ktorá síce patrí k jedným z najpríťažlivejších žien planéty, no je smoliarkou v oblasti lásky. Je bezdetná a dvakrát rozvedená. Áno, toto zamyslené batoľa je Jennifer Aniston

 

Z tohto nevinného dievčatka vyrástla poriadna dračica. Miley Cyrus je známa pre svoje extravagantné správanie, vulgárnosť a odvážne kostýmy. Podľa fotografie by asi nikto nepovedal, že na koncerty tohto neviniatka odmietali rodičia púšťať svoje deti.

 

Podľa slov pestúnky tohto prenádherného dievčatka bola Angelina Jolie v detstve neskrotiteľná a nedala sa usmerniť. Dnes je z nej úspešná herečka, ktorá je symbolom krásy pre mnohé ženy. Rovnako tak je aj bojovníčkou za ženské práva či chudobu.

 

Dokážete spoznať úspešnú modelku a herečku aj bez nápovedy? Presne tak, je to Cindy Crawford. Preslávila sa najmä filmami Ako tvarí zver, 54 či Cougar Town. Už viac než dvadsať rokov je vydatá za Rande Gerbera, s ktorým má dve deti.

 

Len málokto by povedal, že sa na tejto fotografii nachádza budúca najpredávanejšia kanadská umelkyňa so zlatom v hrdle. Áno, Celine Dion vyzerala v detstve presne takto. Keďže obaja jej rodičia boli muzikanti, hudbe sa začala venovať už od útleho veku.

 

Podarená Kate Winslet na fotografii ani len netušila, že v budúcnosti dostane možnosť stvárniť hlavnú úlohu vo filme Titanic. Táto anglická herečka a producentka získala množstvo ocenení, vrátane Oscara či Grammy a dokonca bola označená za jednu zo 100 najvplyvnejších ľudí na svete.

 

Pripomína vám táto malá školáčka nejakú známu herečku? Presne tak, je to Sarah Jessica Parker, ktorá sa preslávila najmä vďaka kultovému seriálu Sex v meste. Je veľkou milovníčkou módy a držiteľkou niekoľkých ocenení.

 

Drew Berrymore nemala ľahké detstvo. Síce sa jej už v útlom veku podarilo zahrať si v niekoľkých známych filmoch, skorá sláva ju hlboko poznačila. Aj napriek tomu, že podľahla drogám a alkoholu, podarilo sa jej z toho dostať a stala sa jednou z najznámejších a najúspešnejších herečiek.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
06. máj 2024 02:29