George ClooneyTASR
StoryEditor

Toto sú najlepšie zarábajúci herci sveta. Poznáte tú najbohatšiu?

21.11.2022, 14:48
Celebrity

V tomto prípade zrejme naplatí čím viac hereckých úloh tým väčšie konto. Aj keď je každému notoricky známa tvár Georgea Clooneyho či Toma Cruisa prekvapivo rebríčku najbohatších nekraľuje ani jeden z nich!

Zapadnuté mestečko plné obmedzencov. Tak videl slávny Hollywood jeden z najlepších amerických hercov 20. storočia Marlon Brando. Jeho slová nič nemenia na fakte, že Hollywood bol aj je pre celé generácie hercov i nehercov z celého sveta vysnívaným miestom kde chcú započať kariéru. Na výslnie sa však dostanú len niektorí. A tí sa tešia z rozprávkového majetku. Toto je vzostupný rebríček tej najlepšej partie z hereckej brandže.

10. Clint Eastwood - cca 375 miliónov dolárov

Po prvých hereckých úspechoch v televíznom seriáli „Rawhide“ si Clint Eastwood v 60. rokoch získal medzinárodnú slávu vďaka úlohe Muža bez mena v trilógii Dollar od talianskeho filmára Sergia Leoneho. Podľa medializovaných informácií sa Eastwoodov majetok údajne pohybuje okolo 375 miliónov dolárov, čo z neho robí 10. najbohatšieho herca na svete.

image

Clint Eastwood

9. Keanu Reeves – cca 380 milliónov dolárov

Množstvo filmov, v ktorých Reeves hral, ​​zarobilo miliardy dolárov. Jednou z najznámejších je trilógia „Matrix“, ktorá celkovo zarobila 1,6 miliardy dolárov. Jeho súčasný majetok sa údajne pohybuje okolo 380 miliónov dolárov, uvádzajú americké médiá.

image

Keanu Reeves

8. Amitabh Bachchan, Sylvester Stallone, Jack Nicholson – cca 400 milliónov dolárov

Tretie miesto od konca v rebríčku TOP 10 najbohatších hercov sveta patrí indickému hercovi Amitabh Bachchanovi, americkému hercovi Jackovi Nicholsonovi a scenáristovi, režisérovi a hercovi Sylvesterovi Stalloneovi. Platforma „Celebritynetworth“ potvrdzuje, že všetci traja muži majú čistú hodnotu odhadom 400 miliónov amerických dolárov.

image

Amitabh Bachchan

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. máj 2024 03:26