Jennifer Aniston bojovala s neplodnosťou.
StoryEditor

Jennifer Aniston, túžila po dieťati. Opísala ako bojovala s neplodnosťou

10.11.2022, 10:48
Celebrity

Herečka sa rozhodla otvoriť svoju 13. komnatu a otvorene prehovorila prečo sa doteraz nestala matkou. Pred celým svetom odkryla v rozhovore pre zahraničný magazín ako sa vyrovnávala s neplodnosťou.

Azda všetci si ju pamätajú z legendárneho seriálu Priatelia. Lenže jej kariéra po tomto mega úspešnom seriáli nevyhasla. Ponuky sa jej len tak hrnuli a stala sa hviezdou mnohých komediálnych či romantických filmov. Lenže jej súkromný život nebol doteraz naplnený.

Nie som kariéristka!

Pre zahraničný magazín sa rozhodla prehovoriť o svojom trápení. Herečka otvorene priznala, že hoci bola mnohými vnímaná ako karieristka, ktorá uprednostňuje prácu pred založením rodiny, opak bol pravdou. „Snažila som sa otehotnieť. Bola to pre mňa veľmi náročná cesta. Všetky tie roky a roky špekulácií... Bolo to naozaj ťažké,” priznala. „Podstupovala som umelé oplodnenie, pila čínske bylinkové čaje, skúšala som všetko. Dala by som čokoľvek za to, aby mi niekto poradil, nech si dám zamraziť vajíčka,” dodala. Keď sa v roku 2005 s Bradom Pittom rozviedli, vo veľkom sa riešilo, že to bolo preto, lebo uprednostnila kariéru pred rodinou. „Boli to absolútne klamstvá. Tvrdenia o tom, že som sebecká a ide mi len o kariéru. Božechráň, ak je žena úspešná a nemá deti,” povedala k tomu. „A potom sa objavili správy o tom, že ma môj manžel opustil, lebo som mu nedala rodinu a deti... Boli to klamstvá. A dnes už nemám čo skrývať,” dodala. 

So svojim snom sa rozlúčila

Jennifer neprezradila, či sa o dieťatko snažila aj vo svojom druhom manželstve s Justinom Therouxom. Priznala, ale že sa so svojím osudom postupne vyrovnáva. „Dnes som tu. Loď odplávala. A ja cítim úľavu, lebo na to už nemusím myslieť,” poznamenala herečka, ktorá otvorene reagovala aj na otázky týkajúce sa lásky. „Mám veľmi rada byť vo vzťahu. Sú chvíle, keď sa potrebujem schúliť niekomu do náručia a povedať mu - potrebujem tvoju podporu alebo bol to ťažký deň,” uviedla Jennifer, ktorá je však momentálne single.

Foto takmer nahej Jennifer na titulke nájdete v GALÉRII

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
29. apríl 2024 01:37