MMA zápasník Karlos Vémola a Lela Ceterová.
StoryEditor

Modelka Lela Ceterová má už dosť plastických chirurgov v Európe. Vybrala sa nájsť kvalitu do islamskej krajiny

05.10.2022, 10:47
Celebrity

Manželka českého bojojvníka Karlosa Vémolu, modleka Lela Ceterová je známa svojimi početnými plastickými operáciami. Niekoľkokrát si dala zväčšiť prsia, upraviť nos plus siahla po ďalších menej invanzívnych zákrokoch. Zdá sa však, že s prácou odborníkov nie je úplne spokojná. Operatéra si tentokrát vyhliadla v islamskej krajine. Zákrok má už za sebou.

MMA zápasník Karlos Terminátor Vémola s aktuálne už manželkou Lelou Ceterovou dokážu neustále na seba strhnúť pozornosť. Dvojica sa pred niekoľkými mesiacmi zosobášila, ale svadbe predchádzali nevery, hádky a verejné osočovanie. Okrem toho, že títo dvaja dokázali "prať na verejnosti špinavé prádlo", radi rozprávali aj o ich vášni k plastickým chirurgom. Lela sa veľmi rada necháva vylepšiť a Karlosovi sa jeho upravená žena páči. Podporuje každý jej zákrok. 

Vyrazila do sveta

Už dlhší čas je populárna plastická turistika. Ženy sú schopné za vysnívaným nosom, či prsiami precestovať tisíce kilometrov aby sa zverili do rúk vytipovanému profesionálovi. Českých lekárov sa pani Vémolová rozhodla vymeniť za iránskych: „Veľmi dlho som zvažovala cestu do ďalekého Iránu, ale toto rozhodnutie neľutujem. Po nepríjemných skúsenostiach s lekármi v Európe čo sa týka plastiky nosov som sa zverila do rúk Dr. @farshidmahboubirad pretože viem, že mi vie pomôcť a napraviť veci čo mi ostatní lekári pokazili," posťažovala sa Lela pred fanúšikmi. „Pán doktor je vyhľadávaný a operoval nie jednu celebritu. Mám už po operácii a dosť náročnej 4 hodinovej pretože okrem nosa som si dala upraviť aj viečka, ktoré vekom každému začnú padať. Chvalabohu, že tu nie som sama a dopravádza ma moja najlepšia kamarátka Lolinka, ktorej z celého srdca ďakujem za jej ochotu a starostlivosť. Bez nej by som to tu nedala. Irán je inak veľmi pekná krajina. A áno je tu povinný hijab, ktorý som si nechala ušiť. Pre zaujímavosť sú tu veľmi pekné ženy a každá druhá ma urobený nos," dodala nadšená modelka.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. máj 2024 10:02