Pozrite sa, ako vyzerajú seriálové sestry dnes.instagram/thedanafoster
StoryEditor

Sestry zo seriálu Krok za krokom po 31 rokoch: Neuveríte, ako dnes vyzerajú Dana, Caren a Al

14.07.2022, 09:00
Celebrity

Už je to 31 rokov, čo svetlo sveta uzrela pilotná časť úspešného seriálu Krok za Krokom, no zábavné spojenie dvoch početných rodín púta pozornosť milióny divákov dodnes. Súčasťou nezabudnuteľného príbehu Step by step boli aj seriálové sestry, ktoré dnes už nepatria k tínedžerom, ale dospelým ľuďom, ktorí presiahli prah 40-ky.

Krok za krokom bol v 90. rokoch jedným z najobľúbenejších rodinných seriálov a je ťažké uveriť, že od premiéry ubehlo už 31 rokov. Príbeh dvoch rodičov Franka a Carol, ktorí sa tajne vzali bez vedomia svojich potomkov, púta dodnes pozornosť miliónov divákov. Zlúčenie rodiny Lambertovcov a Fosterovcov ponúklo totiž dostatočný námet na veľké množstvo vtipných situácii. Súčasťou príbehu boli aj sestry Al, Karen, Dana a neskôr aj malá Lily. Z týchto tínedžeriek sú však už dnes zrelé ženy, ktoré majú vlastné rodiny aj životy. Pozrite sa, ako sa herečky za tie roky zmenili.

Karen Foster

Angela Watson stvárnila v seriáli manekýnku Karen. V súčasnosti má herečka už 46 rokov, no niektoré črty krásnej dievčenskej tváre jej aj napriek veku zostali. Síce v nej po úspechu v Kroku za krokom režiséri videli veľký talent a dokonca jej dali príležitosť natočiť vlastný seriál, Angela sa dostala do veľmi nepríjemnej situácie. Dlhé roky sa totiž musela súdiť s vlastnými rodičmi, ktorí utrácali jej tvrdo odpracované honoráre. Aj vďaka tomu začala vyučovať herectvo na základných školách a dodnes pomáha mladým hercom s finančnými otázkami.

Dana Foster

Staci Keanan v Krok za krokom stvárnila Danu, ktorá bola do učenia priam horlivá. Keďže sa herectvu venovala od detstva, seriál bol pre jej kariéru jednoznačným vrcholom. Po skončení natáčania sa na nejaký čas stiahla do úzadia. "Keď som začala dospievať, hovorili mi, že potrebujú niekoho mladšieho, už som viac nebola taká skvelá a nebol o mňa už ani taký záujem," priznala herečka, ktorá sa v tom čase začala venovať náročnému štúdiu práva. V súčasnosti má 47 rokov, je vydatá za známeho producenta a pôsobí ako zástupkyňa okresného prokurátora. Blond vlasy jej zostali a vďaka imidžovým okuliarom vyzerá na svoj vek veľmi príťažlivo.

Al Lambert

Christine Lakin si sitkome zahrala rebelku a chlapčensky pôsobiacu Al. Po skončení Kroku za krokom pokračovala v hraní a vidieť ste ju mohli vo viacerých úspešných seriáloch, ako napríklad V siedmom nebi či Moderná rodina. Dnes má herečka 43 rokov, no vďaka svojej detskej šibalskej iskre vyzerá na svoj vek bezpochyby výborne. Ako jedna z mála hviezd svetového šoubiznisu sa môže pýšiť šťastnou a usporiadanou rodinou. Po jej boku stojí manžel, herec Brandon Breault, s ktorým má dve nádherné deti.

Lily

Namladšou členkou veľkej rodiny a štvrtou sestrou bola malá Lily, ktorú stvárnila herečka Emily Mae Young. Ešte predtým, než si ju tvorcovia vybrali do seriálu, sa divákom prihovárala prostredníctvom rôznych reklám, no Krok za krokom jej hviezdnu kariéru nevystrelil veľmi vysoko. Súčasný život Emily je opradený rôznymi mýtmi. Hovorí sa, že si kvôli obťažujúcim fanúšikom zmenila meno, že pracuje v bare alebo pôsobí ako právnička. Jedno je však isté, že aj keď sa dnes už herectvu nevenuje, nevinnosť malej Lily jej v tvári zostala.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
13. máj 2024 20:51