archív Jasmina Alagič
StoryEditor

Slovenské celebrity sú na Vianoce pripravené. Ako vyzerá stromček u Tiny či Jasminy Alagič?

24.12.2021, 08:00
Celebrity
Štedrý deň sa už blíži a väčšina domácností má už napečené či stromčeky ozdobené. Pozrite sa s nami, ako vyzerajú Vianoce u niektorých slovenských celebrít?

Daniela Nízlová a jej dcérka Linda

Aj napriek ťažšiemu obdobiu sa Daniela Nízlová rozhodla postaviť stromček už na prvú adventnú nedeľu. Nádhernú dcérku Lindu obliekla do roztomilých zelených šiat a na sociálnej sieti zdieľala, ako sa teší z vianočného stromčeka. Pred pár dnami speváčka priznala, že stihla natočiť ešte aj vianočný klip. Tieto Vianoce sa máte na čo tešiť. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa DanielaTWiiNS (@danielatwiins)

Tatiana Žideková s rodinou

"S deťmi sú tie Vianoce proste úplne o niečom," napísala Tatiana Žideková k vydarenej fotografii, na ktorej je spolu aj s malou Vaneskou a futbalistom Michalom Mravcom. Nádherná rodinka si tento rok zvolila červený stromček, a tak sa s ním aj dokonale zladili oblečením. 

Jasmina Alagič

Známa moderátorka to tento rok vsadila na bielo - zlatú. Tieto sviatky mala rodinka veľkú zábavu najmä z príchodu Mikuláša, na ktorého sa podujal moderátorkin manžel. Pre syna Sanela pripravili nádherné prekvapenie, on neskrýval nevinnú detskú radosť a nadšenie. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. máj 2024 05:26