Ako sa najlepšie zbavíte stresu?dreamstime
StoryEditor

Viete čo vás ako znamenie najlepšie zbaví stresu? Rakovi pomôže čas s rodinou a ako ste na tom vy?

15.05.2023, 14:00
ASTRO

Stres je súčasťou vašich životov. Každý z vás ho vníma inak, každého stresuje niečo úplne iné. No ako sa so stresom popasovať? Vypnúť hlavu a dopriať si relax môžete rôznymi spôsobmi. Aj v tomto prípade však platí, že to čo pomôže vám, ďalším nemusí. Kým Býkovi stačí filmový večer, Škorpión dokáže vypnúť až pri poriadnom adrenalínovom zážitku.

Na to, ako sa dokážete popasovať so stresom a ako čo najlepšie zrelaxujte vplýva aj to, pod akou hviezdou ste sa narodili.

Vodnár

Ak Vodnár vo svojom živote práve prežíva veľa stresu, ideálny spôsob ako ho môže eliminovať sú stretnutia s priateľmi. Sú to spoločenskí ľudia a dobrá večera či drink v spoločnosti najbližších im poskytne žiadanú pohodu.

Ryby

Ryby to majú veľmi podobné ako Vodnári. Tiež dokážu hlavu vypnúť v dobrej spoločnosti, no rovnako tak im prospeje aj čas osamote. Hudba, kreslenie, maľovanie či akékoľvek tvorenie ich prenesie od problémov dostatočne ďaleko.

Býk

Ak viete, že má váš priateľ či priateľka narodený v znamení Býka nejaký problém, kúpte chipsy, popcorn a vyberte sa za ním domov s vopred vybraným filmom. Práve takto strávený čas mu pomôže na chvíľu zabudnúť na starosti ktorých má plnú hlavu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 04:36