StoryEditor

Ďiaľničiari vyhlásili tender za milióny eur. V Košickom a Prešovskom kraji chcú opravovať cesty

23.02.2023, 13:11
Autor:
TASRTASR

Podľa predpokladov by ročne malo prejsť opravou 122 500 štvorcových metrov.

Národná diaľničná spoločnosť NDS vyhlásila verejné obstarávanie na opravy ciest v Košickom a Prešovskom kraji. Ide o rámcovú dohodu na štyri roky, odhadovaná hodnota zákazky je vo výške 6,3 milióna eur bez DPH. Vyplýva to z oznámenia zverejneného vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie ÚVO.

"Predmetom zákazky sú opravy vozoviek v správe Strediska správy a údržby rýchlostných ciest 4 Košice (veľkoplošné a lokálne) a opravy vozovky rýchlostnej cesty R4 v správe SSÚR 11 Prešov (veľkoplošné) výmenou degradovaných vrstiev krytu vozovky technológiou hutnených asfaltových zmesí a liatym asfaltom," uvádza sa v oznámení. Cieľom je zlepšiť prevádzkovú spôsobilosť krytu a predĺžiť životnosť vozoviek.

Zákazka sa týka diaľnice Budimír - Bidovce, ciest prvej triedy I/16 Šaca - Košice križovatka Prešovská/Sečovská, Hrhov - Mokrance, Brzotín - obchvat, ďalej I/17 križovatka Valaliky - Košice most VSS, I/20 Budimír križovatka s cestou I/19, areálu SSÚR 4 Košice, ako aj rýchlostných ciest Košice - Milhosť, privádzač Rozhanovce a obchvat Svidníka.

Podľa predpokladov by ročne malo prejsť opravou 122 500 štvorcových metrov.

menuLevel = 1, menuRoute = hn24, menuAlias = hn24, menuRouteLevel0 = hn24, homepage = false
19. apríl 2024 12:14