Napriek uvoľneným opatreniam sú majitelia prevádzok opatrní. Bratislavská kaviareň čaká na svoju príležitosť.
V polovici októbra minulého roka prišla stopka pre interiéry a zavedenie okienkového predaja. Krátko pred Vianocami dostali červenú aj terasy.
Za posledné mesiace patrí gastrosektor opäť k jedným z najviac skúšaných odvetví nášho hospodárstva. Nádej aspoň na čiastočnú zmenu prinieslo minulotýždňové uvoľnenie opatrení.
To znova zaplnilo ulice miest vonkajším sedením a mohlo vzbudiť dojem, že reštaurácie a kaviarne sú už za vodou.
Plusy a mínusy gastra v hlavnom meste
Minimálne pri prechádzke centrom našej metropoly sa zdá, že bratislavské prevádzky nemajú o zákazníkov núdzu.
Na najbohat...
Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2024-05-03 12:23:08 - Feat.: - Title: Pre hotelierov a gastroprevádzky na Slovensku chceme byť hybným motorom, hovorí pre HN odborník
02 - Modified: 2024-05-03 22:00:00 - Feat.: - Title: Pokrm bohov len pre vyvolených: Prejdite sa s nami stručnými dejinami kakaa
03 - Modified: 2024-05-02 22:00:00 - Feat.: - Title: Cukrárska legenda z Kremnice: V zlatom meste obnovili výrobu zákuska, ktorý vraj spôsobuje závislosť
04 - Modified: 2024-05-04 22:00:00 - Feat.: - Title: Vajcia, zeleninu a už vôbec nie hydinové mäso: Ak vám zaleží na zdraví, tieto potraviny neohrievajte
05 - Modified: 2024-04-30 22:00:00 - Feat.: - Title: Čo spôsobí ďalšiu pandémiu? Poprední vedci sa zhodli na jednom víruse