StoryEditor

Gastrobiznis sa rozbieha pomaly. Ekonomický zázrak sa nateraz nekoná

07.05.2021, 00:00
Napriek uvoľneným opatreniam sú majitelia prevádzok opatrní. Bratislavská kaviareň čaká na svoju príležitosť.

V polovici októbra minulého roka prišla stopka pre interiéry a zavedenie okienkového predaja. Krátko pred Vianocami dostali červenú aj terasy.

Za posledné mesiace patrí gastrosektor opäť k jedným z najviac skúšaných odvetví nášho hospodárstva. Nádej aspoň na čiastočnú zmenu prinieslo minulotýždňové uvoľnenie opatrení.

To znova zaplnilo ulice miest vonkajším sedením a mohlo vzbudiť dojem, že reštaurácie a kaviarne sú už za vodou.

Plusy a mínusy gastra v hlavnom meste

Minimálne pri prechádzke centrom našej metropoly sa zdá, že bratislavské prevádzky nemajú o zákazníkov núdzu.

Na najbohat...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2024-05-03 12:23:08 - Feat.: - Title: Pre hotelierov a gastroprevádzky na Slovensku chceme byť hybným motorom, hovorí pre HN odborník 02 - Modified: 2024-05-03 22:00:00 - Feat.: - Title: Pokrm bohov len pre vyvolených: Prejdite sa s nami stručnými dejinami kakaa 03 - Modified: 2024-05-02 22:00:00 - Feat.: - Title: Cukrárska legenda z Kremnice: V zlatom meste obnovili výrobu zákuska, ktorý vraj spôsobuje závislosť 04 - Modified: 2024-05-04 22:00:00 - Feat.: - Title: Vajcia, zeleninu a už vôbec nie hydinové mäso: Ak vám zaleží na zdraví, tieto potraviny neohrievajte 05 - Modified: 2024-04-30 22:00:00 - Feat.: - Title: Čo spôsobí ďalšiu pandémiu? Poprední vedci sa zhodli na jednom víruse
menuLevel = 2, menuRoute = finweb/ekonomika, menuAlias = ekonomika, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
05. máj 2024 08:26